"BIZNISMENI NEMAJU VREMENA ZA MENE!" ZORANNAH OTVORILA DUŠU O MUŠKARCIMA: Pada samo na fudbalere!?
Zorannah, Foto: Printscreen/instagram/zorannah

iskrena

"BIZNISMENI NEMAJU VREMENA ZA MENE!" ZORANNAH OTVORILA DUŠU O MUŠKARCIMA: Pada samo na fudbalere!?

Modna blogerka otkrila da je bila u vezi sa biznismenom i "zna kako je to"

Objavljeno:

Modna blogerka Zorana Jovanović, poznatija kao Zorannah, rekla je u svom YT videu da više nikada neće biti sa biznismenom, već samo sa sportistom, a onda i objasnila zašto.

Zorannah
foto: Instagram printscreen/zorannah

"Moj dečko, pre svega, mora da bude uspešan. To me pali. Pre bih bila sa sportistom jer oni imaju vremena za mene, dok biznismeni nemaju. Oni idu sa sastanka na sastanak, izađu u 9 ujutru, a vrate se kući u 11 noću. Bila sam sa poslovnim čovekom, pa znam kako funkcionipu", rekla je Zorannah i dodala:

"Takvim ljudima žena nije prioritet, već karijera. Mene to ubija, ne mogu da budem sa takvom osobom. Jednom se desilo da mi dečko zbog sastanka nije došao na rođendan, što je katastrofa!".

1 / 8 Foto: Instagram

Zorannah je objasnila i da je posesivna u vezi i da želi da on bude uz nju non-stop.

"Želim sa momkom da budem 24 sata, sedam dana u nedelji. Zato više volim sportiste. Oni imaju dva treninga dnevno, a ostatak vremena provode sa mnom. Bila sam s jedom fudbalerom, a imala sam i košarkaša i bilo mi je super".

Bonus video:

00:04

ŠUŠKA SE DA JE ZORANNAH PRED BANKROTOM, A ODAKLE JOJ PARE?! Blogerka otišla na letovanje, evo gde je pobegla iz SRBIJE! (VIDEO)

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.