OTKUD SAD OVO? PROCURELA INTIMNA FOTKA KARLEUŠE I DUŠKA TOŠIĆA: Opružena GOLA U KREVETU, on iza nje, VRELA AKCIJA?
Foto: Ana Paunković

šok

OTKUD SAD OVO? PROCURELA INTIMNA FOTKA KARLEUŠE I DUŠKA TOŠIĆA: Opružena GOLA U KREVETU, on iza nje, VRELA AKCIJA?

Naime, na njoj je Karleuša pozirala gola na krevetu hotelske sobe, sa suprugom u pozadini.

Objavljeno:

Pop ikona Jelena Karleuša oglasila se nedavno zvaničnim saopštenjem i otkrila da se nakon 14 godina braka razvodi od fudbalera Duška Tošića.

- Duško i ja smo se dogovorili da sporazumno okončamo naš brak posle 14 godina. Nažalost, Duško ne vidi više sebe kao deo naše porodice. Tehničko pravne stvari će biti sporazumno rešene u narednom periodu - započela je Karleuša u svom saopštenju i dodala:

1 / 6 Foto: Instagram printscreen

- U ovom teškom periodu za našu porodicu i decu, neću da molim za razumevanje medija, jer je to uzaludno. Od javnosti ne očekujem ni ljudskost ni razumevanje, samo likovanje i ispiranje usta našim životom što je nešto na šta sam navikla ... pa NAVALITE.

Međutim, koliko se njihovi fanovi ne mire sa njihovom odlukom dokazuju i njihove zajedničke uspomene koje svakodnevno dele na društvenim mrežama, a upravo je to slučaj i sa jednom koja je izazvala najviše pažnje.

Naime, na njoj je Karleuša pozirala gola na krevetu hotelske sobe, sa suprugom u pozadini, a komentari su prepravljeni konstatacijama da su Karleuša i Tošić bili idealan bračni par.

Jelena Karleuša
foto: Facebook

Bonus video:

00:08

Jelena Karleuša lomila tanjire u Grčkoj

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.