VENDI PROMENILA PROFESIJU I CEO BALKAN ĆE FRAPIRATI ZBOG TOGA: Evo šta radi sada ova UMETNICA, ŠOK!
Foto: Damir Dervišagić

kakva promena!

VENDI PROMENILA PROFESIJU I CEO BALKAN ĆE FRAPIRATI ZBOG TOGA: Evo šta radi sada ova UMETNICA, ŠOK!

Neka je sa srećom!

Objavljeno:

Pevačica Vesna Vukelić Vendi najpoznatija je kao "kraljica vašara", ali to nije sve što je u životu radila. Bavila se modelingom, ali i glumom, pa smo u mladosti mogli da je vidimo u najcenjenijim srpskim filmovima.

Pevačka karijera je svakako najpoznatija, ali Vendi je bila i voditeljka i to u rijalitiju Parovi, pa ni to ne treba zaboraviti.

Međutim, Vesna je rešila ponovo da šokira Srbiju, pa je objavila i svoju knjigu! Ona je na Instagramu detaljno objasnila o čemu je reč, a knjiga se zove ,,Misterija crne žene''!

1 / 7 Foto: kurir

"Poštovani prijatelji, ono što ste dugo čekali! Upravo je izašao moj roman pod nazivom ,,Misterija crne žene''. U skladu sa svojom višestranom ličnošću, u svojoj karijeri sam se ostvarila na različitim poljima, tako da vam se danas mogu predstaviti zvanično i kao pisac. Ovaj roman, na kom sam vrlo temeljno radila, zahtevao je veliko istraživačko znanje, jaku volju i nesalomiv karakter, jer nimalo nije bilo lako ući u jedan svet i razgrnuti pozadinu svih dešavanja, zamki i zavera za koje, nažalost, današnji čovek bez višeg stupnja ove vrste znanja i duhovnosti, ni ne sluti koje sile zla mu stoje nad glavom i vuku poteze u njegovom životu. U romanu, baziranom na istini, razotkrivaju se zamke sila tame i dešavanja u njihovom sudaru sa Pravoslavljem. Recezent romana je Radomir Andrić, počasni predsednik Udruženja književnika Srbije, a izdavač je kulturno-izdavački centar ,,Srpska kuća'' iz Požarevca. Za dodatne informacije o knjizi kontaktirajte me na telefon 065 - 45 20 109. Želim vam da uz pomoć ove knjige nadmudrite i pobedite sve lukave i pakosne, koji svoju zluradost ostvaruju na tuđoj nesreći. Veliki pozdrav, vaša Vendi", napisala je ona i pokazala korice knjige.

A Vendi je pre godinu dana ovako govorila o ovom projektu.

- 450 strana mi je trebalo da ukratko ispričam neke stvari i da objasnim... Zove se "Misterija crne žene" i ključna tema jeste magija, odnosno sukob dobra i zla - rekla je Vendi u emisiji "Grad news" i dodala:

- Čovek uvek mora da ima plan A, plan B, plan C... Moj plan B je knjiga, ja sam počela da pišem i pre nego što se ovo čudo desilo. Čovek ako je multipraktik i talentovan, mora da bude na više frontova. Važno je da se nešto radi i knjiga je za spasenje duša ljudi. Knjiga je pisana pod blagoslovom mog duhovnika i ja sam u njoj dala recept kako da se zaštitimo od zla koje nam dahće za vratom.

Bonus video:

05:06

DŽIDŽA? PA, TO JE NEKI RANG KEBINE ĆERKE... Aleksandra Stojković u rubrici ESPRESO TVITER!

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.