Zgodna Novosađanka koja je RASTURILA BRAK Nataši i Dači, sada se UDALA i pokazala MUŽA! (FOTO)
Foto: Printscreen/Instagram/milica_drazin

opa bato

Zgodna Novosađanka koja je RASTURILA BRAK Nataši i Dači, sada se UDALA i pokazala MUŽA! (FOTO)

Stomatološka sestra iz Novog Sada danas živi potpuno drugačijim stilom života
Objavljeno: 11:31h

Pop pevačica Nataša Bekvalac je, pre nego što je sklopila brak sa rukometašem Ljubom Jovanovićem, bila u dugogodišnjem, turbulentnom braku sa vaterpolistom Danilom Ikodinovićem na koji je tačka stavljena pre šest godina.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Iako su svi mislili da je drama koju su doživeli 2008. godine, kada je Dača preživeo tešku saobraćajnu nesreću, toliko učvrstila njihovu ljubav koja bi trebalo da traje večno, lepa Novosađanka i bivši vaterpolo reprezentativac Srbije odlučili su da se razvedu i to ni manje ni više nego zbog, kako se tada pisalo, preljube.

foto: Story Arhiva

Naime, prema pisanjima, Ikodinović je svoju tadašnju suprugu prevario sa atraktivnom stomatološkom sestrom Milicom Dražin iz Novog Sada.

Navodno, pop zvezda nije mogla da pređe preko preljube i zaboravi romansu koju je njen suprug imao sa Milicom, pa je odluičila da se razvede i otpočne novi život sa njihovom zajedničkom ćerkicom Hanom.

foto: Dragan Kadić

Te 2011. godine Milica Dražin preko noći postala je predmet interesovanja čitave javnosti, a njoj ova vrsta pažnje tada nimalo nije prijala, budući da je proglašena glavnim krivcem za Natin i Dačin razvod.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.