RASKRINKANI KARLEUŠA I DUŠKO TOŠIĆ: Prava ISTINA O RAZVODU JE ŠOKANTNA, TU JE I KLJUČNI DOKAZ!
Foto: Dragan Udovičić, Marina Lopicic

šok saznanje

RASKRINKANI KARLEUŠA I DUŠKO TOŠIĆ: Prava ISTINA O RAZVODU JE ŠOKANTNA, TU JE I KLJUČNI DOKAZ!

U svakom slučaju, Jeleni je stalo do braka i porodice, ali videćemo kako će se stvari završiti.

Objavljeno:

Pomirenje Jelene Karleuše i Duška Tošića domaća javnost potajno iščekuje, jer se povodom razvoda Jelena nakon prve objave više nije oglašavala. Kako piše "Svet", pevačica nastoji da sačuva odnos sa Duškom.

Pevačica Jelena Karleuša svoje pratioce na "Instagramu" obavestila je o razvodu od Duška, nakon 14 godina dugog braka. Ipak, nedugo zatim na svom storiju napisala je da papire za razvod još uvek nisu potpisali od kada su u javnosti počela nagađanja da je pomirenje Jelene Karleuše i Duška Tošića više nego izvesno.

1 / 7 Foto: Damir Dervišagić, Zorana Jevtić

- Jelena i Duško su godinama živeli u skladnom braku, ne vidim zašto bi bilo čudno da još jednom pokušaju. Imaju dve zlatne ćerke koje bi sigurno najviše na svetu volele da roditelje vide pod istim krovom. Sve i da ne bude tako i da se zaista razvedu, oni su civilizovani ljudi, verujem da će naći načina da lepo razgovaraju i da se brinu o devojčicama. U svakom slučaju, Jeleni je stalo do braka i porodice, ali videćemo kako će se stvari završiti - zaključio je dobro obavešteni izvor za pomenuti list.

Pomirenje Jelene Karleuše i Duška Tošića bilo bi najlepša vest za njihove devojčice Atinu i Niku, a da li će do toga doći ostaje da vidimo. Ipak, sigurno je da i Jelena i Duško jedno prema drugom gaje veliko poštovanje, zbog čega će zasigurno zadržati korektan odnos, ukoliko ipak okončaju brak, kako bi svojim ćerkama pružili normalno odrastanje.

Jelena Karleuša i Duško Tošić, Jelena Karleuša, Duško Tošić
foto: Instagram printscreen/karleusastar

Bonus video:

02:08

ESPRESO ANKETA: Da li biste dali svom detetu HPV vakcinu, besplatna je i lekari su za

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.