ZANEMEĆETE KADA ČUJETE KOLIKO JE ZAPRAVO VISOK BAKA PRASE: Zar se toliko krilo?!
Foto: Youtube

otkriveno

ZANEMEĆETE KADA ČUJETE KOLIKO JE ZAPRAVO VISOK BAKA PRASE: Zar se toliko krilo?!

Roditelji nisu baš imali nade i uverenja da će uspeti u svom poslu i forsirali su muzičku akademiju.

Objavljeno:

Poznati srpski jutjuber Bogdan Ilić poznatiji kao Baka Prase, nakon više od godinu i po dana medijske ilegale, vratio se na javnu scenu, i nedavno objavio novu pesmu posvećenu bivšoj devojci, Anji Blagojević, koja je već danima unazad u trendingu i već broji milionske preglede.

Bogdan se povukao iz javnog života nakon smrti jujtjuberke Kristine Kike Đukić i raskida s bivšom devojkom Anjom Blagojević, a sada je nakon više od 6 meseci pauze objavio novu pesmu.

1 / 5 Foto: Printscreen Baka Prase

Kako je ranije Baka Prase rekao novu pesmu posvetio je upravo Anji, kada je priznao da je i dalje voli, a onda su usledile i prozivke s njene strane.

Bogdan Ilić je rođen 1996. godine u Beogradu. Njegov otac, Nenad Ilić je reditelj, pisac i pravoslavni sveštenik koji trenutno službu obavlja u Amsterdamu. Bogdanova majka Anastasija je, pored Fakulteta dramskih umetnosti (FDU) završila i Teološki fakultet u Beogradu.

Inače, Bogdan Ilić je rođen 1996. godine u Vranju. Osnovnu i Srednju muzičku školu završio je u Beogradu. Pohađao je časove klavira. Pokušao je da se upiše na muzičku akademiju, međutim nije uspeo.

Od malih nogu bio je zainteresovan za gejming pa je, usled nedostatka sopstvenog računara posećivao igraonice sa društvom kako bi igrao igrice. Njegova omiljena video igra bila je MOBA (Multiplayer online battle arena) igra League of Legends.

Roditelji nisu baš imali nade i uverenja da će uspeti u svom poslu i forsirali su muzičku akademiju.

Naime, našao se na udaru javnosti, ali i u opasnosti da krivično odgovara za svoje postupke kada je maloletna devojka objavila fotografije iz njegovog stana. On je tvrdio da nije znao koliko ima godina dok mu nije pokazala ličnu kartu, a tada ju je, kaže, odmah ispratio iz svog stana.

Bogdan ima starijeg brata Pavla i sestru Jelisavetu, te mlađu sestru Nataliju.

Inače, malo ko zna da je Baka Prase visok 185.4 cm.

Baka Prase
foto: Ana Paunković

Bonus video:

00:14

Baka Prase priznaje da i dalje voli bivšu devojku Anju Bla

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.