MAJKE I SNAJKE KARAVAN ODUŠEVIO SRBIJU: Kurir tv danas u Boru, a narednih dana u Jagodini, Beogradu i Smederevu
Foto: Ana Paunković

SJAJNO!

MAJKE I SNAJKE KARAVAN ODUŠEVIO SRBIJU: Kurir tv danas u Boru, a narednih dana u Jagodini, Beogradu i Smederevu

Ko voli dobru zabavu i prave gastronomske užitke, ne bi trebalo da propusti druženje s Rašom i ekipom Kurir televizije.

Objavljeno: 16:55h

Majke i snajke karavan, koji već gotovo mesec dana obilazi Srbiju, ovog vikenda završava svoju turneju. Sa Rašom i ekipom Kurir televizije danas od 19 časova druže se građani Bora, sutra Jagodine, a narednih dana ovu privilegiju imaće stanovnici Beograda i Smedereva. Ko voli dobru zabavu i prave gastronomske užitke, ovu priliku ne bi trebalo da propusti.

Majke i snajke
foto: Ana Paunković

Karavan je krenuo sa juga Srbije, a žitelji gradova koje je posetio imali su priliku da učestvuju u nesvakidašnjoj zabavi koja podrazumeva druženje s vrhunskim kuvarom i voditeljem popularne emisije „Majke i snajke“ Rašom Vlačićem. Posetiocima su deljeni pokloni, a Raša je za svaku destinaciju pripremio specijalitete njihovog kraja, ali na svoj način. Tako su Leskovčani imali priliku da probaju Rašine pljeskavice i ćevape, Zlatiborci su uživali u Rašinoj komplet lepinji, Kragujevčanima je poslužio gibanicu iz tiganja, a u Čačku su degustirali medaljone u čačanskom kajmaku. Bilo je zanimljivo pratiti diskusiju iskusnih domaćica i profesionalnog kuvara, koji su razmenjivali iskustva i delili savete kako da jelo bude bolje. Svi su imali samo reči hvale za emisiju „Majke i snajke“ i njene voditelje, a prisutni su se uglavnom raspitivali o uslovima za učešće.

Majke i snajke
foto: Ana Paunković

Majke i snajke- popularna emisija koja s karavanom obilazi Srbiju Najzabavnija kulinarska emisija „Majke i snajke“ emituje se na Kurir televiziji radnim danima od 18 časova. Popularnost je stekla prvenstveno zahvaljujući porodicama koje su se prijavile da zajedno sa harizmatičnim voditeljima, popularnom pevačicom Svetlanom Sekom Aleksić i poznatim beogradskim kuvarom Rašom Vlačićem, kuvaju i šire dobru energiju.

Majke i snajke
foto: Ana Paunković

Rašina kuhinja - saveti i male tajne poznatog kuvara U okviru kulinarskog takmičenja „Majke i snajke“ nastali su segmenti emisije „Rašina kuhinja“, koja se takođe emituje na Kurir televiziji. Koncept emisije podrazumeva da šef kuhinje Raša Vlačić priprema jela koja su tog dana spremali takmičari i gledaocima otkriva male tajne kojima se služe profesionalci. Sada, zahvaljujući Majke i snajke karavanu, on obilazi Srbiju, a svi zainteresovani imaju priliku da na licu mesta saznaju male tajne kulinarskog zanata, pa čak i probaju specijalitete koje je pripremio.

Ohrabrujemo ljude iz svih naših krajeva da se prijave i dođu da se družimo, da predstave svoju porodicu, svoj kraj, da se zabave, pokažu šta znaju i nauče nove trikove, a čekaju ih vredne nagrade. Glavna nagrada je vikendica.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.