TAJNI SUSRET KARLEUŠE I DUŠKA TOŠIĆA OTKRIVA PRAVU ISTINU: Potpuno su RAZOTKRIVENI!
Foto: Dragan Udovičić, Marina Lopicic

šokantno

TAJNI SUSRET KARLEUŠE I DUŠKA TOŠIĆA OTKRIVA PRAVU ISTINU: Potpuno su RAZOTKRIVENI!

Kako izvor otkriva, Karleušin advokat je tražio da ona sa decom ostane da živi u vili na Dedinju, koju su kupili pre tri godine od Dragana Stojkovića Piksija

Objavljeno:

Razvod Jelene Karleuše i Duška Tošića tema je koja već danima intrigira domaću javnost.

A kako se tim povodom Jelena oglasila samo jednom, dok je Duško odlučio da ostane bez komentara, najtraženiji pojmovi na guglu ovih dana definitivno su Jelena Karleuša i Duško Tošić - podela imovine, detalji razvoda i pomirenje.

1 / 7 Foto: Instagram/karleusastar

Supružnici o ovim detaljima javnost nisu izvestili, a kako sada piše "Star", o detaljima razvoda nisu ni razgovarali već su dogovore prepustili svojim advokartima. Prema tvrdnjama pomenutog lista, advokati su se prošle nedelje sreli i iako nisu bili pristuni Jelena Karleuša i Duško Tošić, raspodela imovine bila je tema razgovora advokata i to čak sedam sati.

Kako izvor otkriva, Karleušin advokat je tražio da ona sa decom ostane da živi u vili na Dedinju, koju su kupili pre tri godine od Dragana Stojkovića Piksija.

- Jelena i Duško se uopšte nisu videli tih dana, niti su pregovarali oko podele imovine. Njihovi advokati su se sastali, pa su 7 sati pregovarali oko toga šta će kome posle razvoda pripasti. Kada su se njih dvoje venčali, 2008. godine, Duško tada nije imao nijednu nekretninu na svoje ime, čak ni kuća u Orlovatu nije bila na njegovo ime, dok je Jelena još tada imala kuću u Zemunu i stan na Novom Beogradu.

Vila koju su kupili pre tri godine ostaje Jeleni i deci, a biće prepisana na njihove ćerke kroz ugovor o poklonu. U međuvremenu Duško je kupio još dva stana u Beogradu, koji će ostati njemu. Još uvek je sporno koliko će Duško davati za alimentaciju, pa su zbog toga njihovi advokati ugovorili još jedan sastanak. Starateljstvo će pripasti i Jeleni i Dušku, tako da će ćerke uvek moći da viđaju oca, ali ostaju da žive sa majkom, što je bila njihova odluka - otkriva izvor i dodaje:

- Tokom četrnaest godina braka njih dvoje su stekli ozbiljno bogatstvo, pa se imovina procenjuje na više miliona evra. Na sastanku su njihovi advokati veći deo rešili i dogovorili, ali će se ipak još jednom sastati, nakon što svako od njih popriča sa svojim klijentom.

1 / 6 Foto: Ana Paunković

- Jelena je odmah posle prvog sporazuma sa ćerkama otišla na more i naglasila je svom advokatu da će o ostalim detaljima pričati kada se vrati jer sada želi da se posveti ćerkama kojima nije lako što im se roditelji razvode.

Kako se ovim povodom još uvek nisu oglasili, jedina poznata stvar je da se Duško i Jelena trude da devojčice kroz ovu krizu prođu što bezbolnije, dok ćemo o detaljima razvoda čuti tek kada odluče da o tome javno progovore.

Bonus video:

03:07

Espreso anketa: Zabrana abortusa u Srbiji?

(Espreso / Star)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.