MILOŠ BIKOVIĆ ĆE POLUDETI KADA BUDE SAZNAO ŠTA RADI NJEGOVA BIVŠA: Istina više nije mogla da se krije!
Foto: Printscreen Instagram

šok

MILOŠ BIKOVIĆ ĆE POLUDETI KADA BUDE SAZNAO ŠTA RADI NJEGOVA BIVŠA: Istina više nije mogla da se krije!

- Malo je reći da sam ponosna na sebe- napisala je Tatalovićeva na fotografijama na kojima je otkrila da je pre imala 44, a da sada ima 57 kilograma

Objavljeno:

Manekenka i bivša devojka Miloša Bikovića, Barbara Tatalović, objavila je fotografiju na kojoj se vidi ona od pre nekoliko godina i ona sada, te je otkrila da je imala ozbiljnih poteškoća sa izgledom i kilažom.

Barbara je priznala da je pre tri godine kuburila s manjkom kilograma, te joj je kilaža pala na samo 44, a sada je uspela da povrati masu, zbog čega je presrećna:

1 / 5 Foto: © ATA Images

- Malo je reći da sam ponosna na sebe- napisala je Tatalovićeva na fotografijama na kojima je otkrila da je pre imala 44, a da sada ima 57 kilograma.

Manekenku su mediji kontaktirali kako bi prokomentarisala svoju borbu i otkrila kako se sada oseća, ali nije bila preterano raspoložena da komentariše. Ipak, kratko je kazala:

- Hvala Vam što me zovete, ali ja bih to da zadržim za sebe. Razumem sve ali ne bih sada da pričam o tome u ovom trenutku, možda ću nekada poželati, da se pozabavim tom temom. Svakako jeste sve to dobar pogled na sve to. Možda će biti neke prilike za to, sada u ovom momentu ne želim da pričam o tome - zaključila je Barbara.

1 / 2 Foto: Printscreen Instagram

Bonus video:

02:08

ESPRESO ANKETA: Da li biste dali svom detetu HPV vakcinu, besplatna je i lekari su za

(Espreso / Informer)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.