SLOBA RADANOVIĆ REKAO ZA POLA BALKANA DA SU BUDALE: Sve zbog OVOGA, mnogi tvrde da je U PRAVU!
Foto: Instagram printscreen/slobaradanovic

kakav šok

SLOBA RADANOVIĆ REKAO ZA POLA BALKANA DA SU BUDALE: Sve zbog OVOGA, mnogi tvrde da je U PRAVU!

Sloba je objavio fotografiju sa jedne od crnogorskih plaža i obrtio se svojim fanovima porukom da se ne obaziru na različite komentare

Objavljeno: 16:01h

Pevač se na svom Instagram profilu obratio svojim pratiocima brutalnom porukom.

Sloba je objavio fotografiju sa jedne od crnogorskih plaža i obrtio se svojim fanovima porukom da se ne obaziru na različite komentare, poput tih da su „paradajz turisti“, već da uživaju u svom odmoru.

1 / 4 Foto: Printscreen/KURIRTV

„Uživajte na moru, provedite se kako god znate i umete… Nije bitno gde ste smešteni, šta jedete, da li ste u hotelu sa 5 zvezdica ili na plaži, kako pametnjakovići kažu i jedete paštetu i paradajz. More je more, pesak je pesak, voda je voda… Svakome isti. I sve je to od Boga, ne od nas“, započeo je Sloba, pa nastavio:

"Ako ste uspeli svoju decu da odvedete na more ove godine, vi ste super roditelji, makar pasli travu. Zaboravite budale koje vas nazivaju paradajz turistima."

1 / 4 Foto: Printscreen Instagram

"Verovatno svoje probleme zaboravljaju obraćajući pažnju na vas. Samo uživajte u suncu i mirisu mora... Na kraju krajeva... I ovaj iz hotela sa pet zvezdica i ovaj iz smeštaja od 10 evra na kraju će da završe isto. Volim vas i vidimo se na primorju", napisao je pevač na svom Instagram profilu.

Bonus video:

02:08

ESPRESO ANKETA: Da li biste dali svom detetu HPV vakcinu, besplatna je i lekari su za

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.