SLAĐA DELIBAŠIĆ BILA NA IVICI SMRTI, BIVŠI MUŽ JOJ PRETIO PIŠTOLJEM: Nije znala za njegov DOSIJE, jezivi detalji!
Foto: Damir Dervišagić

otvorila dušu

SLAĐA DELIBAŠIĆ BILA NA IVICI SMRTI, BIVŠI MUŽ JOJ PRETIO PIŠTOLJEM: Nije znala za njegov DOSIJE, jezivi detalji!

Svima je bio šok kada je objavljena vest da je on u bekstvu i da se sumnjiči da je proizvodio drogu.

Objavljeno:

Odavno je javnosti poznato da su ljubavne veze pevačica i žestokih momaka, odnosno ljudi s druge strane zakona, učestale na našoj medijskoj sceni. To nije zaobišlo ni pevačicu Slađanu Delibašić, koja je poznata kao nekadašnja članica pop-dens grupe Đogani fantastiko.

Slađa Delibašić je bila u ljubavnoj vezi sa Igorom Matićem, koji je zajedno s njom učestvovao u jednom rijaliti programu. Za Igora se kasnije ispostavilo da se bavio nizom nelegalnih radnji, od kojih je najzastupljenija trgovina drogom, ali i proizvodnja narkotika. Međutim, i sama Slađa je dovođena u vezu s nelegalnim radnjama vezanim za pljačku veka, koja se dogodila u Sarajevu 2007. godine, pošto se sumnja da je učestvovala zajedno sa Igorom.

1 / 5 Foto: Damir Dervišagić

Slađa Delibašić je posle braka sa Đoletom Đoganijem volela nekoliko muškaraca koji su zbog nje postali poznati javnosti. Najduže je bila u vezi sa Igorom Matićem, za kojeg je planirala da se uda i rodi mu dete, a zajedno su bili i učesnici rijalitija.

Ubrzo nakon toga prekinuli su vezu zbog, kako je pevačica rekla, nepremostivih razlika u karakterima. Igor je odavao utisak finog i kulturnog čoveka, pa je zato svima bio šok kad je objavljena vest da je on u bekstvu i da se sumnjiči da je proizvodio drogu.

Kako su objavili mediji 1. marta 2013, policija je uhapsila Željka L. (42), koji je radio za Slađinog bivšeg dečka, i tom prilikom otkrivene su dve laboratorije za proizvodnju marihuane na teritoriji opštine Sopot, i to u kući Igora Matića i u još jednom objektu koji je on iznajmljivao. Policija je ušla u kuće u kojima je Matić imao laboratorije i tom prilikom zaplenila 1.439 saksija marihuane, 172 lampe, sistem za ventilaciju i zalivanje, pripremljenu za prodaju. Pretreseni su stanovi osumnjičenih, pa i Matićev, gde su nađena tri pištolja sa 13 komada municije, međutim, on je bio u bekstvu.

Nije samo javnost bila šokirana ovom vešću već i Slađa, koja je tvrdila da nije imala pojma čime se bavi njen bivši.

Zaista nemam šta da pričam o Igoru jer sam ja sada srećna žena. U šoku sam zbog svega! Stvarno mi je više dosta svega. Sve ono što sam imala u prošlosti se nekako iskomplikuje i sve to slušaju i gledaju moja deca i svi u mom okruženju. Ne moraju svi da ispaštaju zbog mojih životnih grešaka. Ma budala! I policiji sam rekla da ne znam ništa o njemu u tom periodu, ni gde je, ni s kim je - rekla je tada Slađa.

Manje poznato je da je pevačica imala buran raskid s Matićem jer joj je on čak pretio i pištoljem. Sve se desilo u jednom restoranu, gde su bili Slađa, njena ćerka Silvija i Delibašićkin tadašnji dečko Vanja Ćorić. Igor je upao u objekat i potegao pištolj na njih, ljut zbog toga što je Slađa ostavila njega i otpočela romansu s drugim muškarcem. Incident je sprečen zahvaljujući reakciji konobar i Slađine ćerke Silvije, koji su uspeli da smire razularenog Matića.

Slađa Delibašić
foto: Damir Dervišagić

Bonus video:

02:08

ESPRESO ANKETA: Da li biste dali svom detetu HPV vakcinu, besplatna je i lekari su za

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.