ŠOK SAZNANJE O VEZI RADE I MILANA! Postao DRUGI ČOVEK, pevačici je NEPODNOŠLJIVO: Ponašanje mu je ZABRINJAVAJUĆE!
Foto: Kurir

promena!

ŠOK SAZNANJE O VEZI RADE I MILANA! Postao DRUGI ČOVEK, pevačici je NEPODNOŠLJIVO: Ponašanje mu je ZABRINJAVAJUĆE!

Rada Manojlović ostavila Milana - bruje domaći mediji

Objavljeno: 07:46h

Rada Manojlović ostavila Milana, piše "Svet", a između njih i njihove obnovljene romanse stala je Milanova preterana posvećenost veri. Radi je naime preteško da razume Milanove stavove, pa je odlučila da zatraži pauzu u ovom odnosu.

- Rada neće više da trpi ništa što ne smatra normalnim, a problemi su počeli kada je on umislio da je skoro pa monah. Ajde što stalno posećuje manastire, nego sad priča kako je intimni čin greh, kako to ne treba raditi pre braka, pa nadeljom, pa u vreme posta, pa na crveno slovo. Zapravo, sa Radom uopšte ne treba da ima odnose, dok se ne venčaju. Rada ga godinama poznaje, zajedno su mnogo toga prošli, vidi da se pormenio i da je sada drugi čovek. On priča kako želi prodociu, brak, zna da je on nikada ne bi ostavio na cedilu, ali sve to joj je previše. Ponovo je počeo da obilazi manastire u kojima ostaje i po mesec dana, ne javlja se ni na telefon, jer ima poslušanja, na službi je, u molitvi... Njoj treba muškarac koji će stalno biti pored nje - kaže izvor za pomenuti list i otkriva da je Rada Manojlović ostavila Milana, ali da je to definisala kao pauzu tokom koje oboje treba da razmisle o svom odnosu.

- Kada mu je Rada priznala šta je sve tišti, Milan joj je rekao da treba da poštuje njegova uverenja i sve što vera nalaže, a ona nije htela da se raspravlja. Predložila mu je da se malo distanciraju, pa ako to ne pomogne da definitivno stave tačku na svoju priču, što je on oberučke prihvatio.

1 / 7 Foto: Damir Dervišagić

Bonus video:

04:06

Rada Manojlović na dočeku Nove godine

(Espreso/Svet)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.