ŠOK KOLIKO DEJAN DRAGOJEVIĆ ZAPRAVO IMA GODINA: Da li je ovo realno?!
Foto: Printscreen Zadruga

otkriveno

ŠOK KOLIKO DEJAN DRAGOJEVIĆ ZAPRAVO IMA GODINA: Da li je ovo realno?!

Dobar deo javnosti je osudio Daliliino ponašanje i stao na Dejanovu stranu, što je rezultiralo njegovim trijumfom na kraju svega.

Objavljeno:

Dejan Dragojević zauzeo je prvo mestu u spektakularnom superfinalu "Zadruge 5", ostvarivši neverovatnu dominaciju, dok je njegova bivša žena, koja ga je javno prevarila, bila na drugoj poziciji.

Dejan je juče otkrio i kako je protekao dan u Veterniku i susret sa bakom Rozalijom, o kojoj je stalno pričao u "Zadruzi 5".

1 / 3 Foto: Nenad Kostić

- Dan u Veterniku mi je protekao top. Nisam spavao od adrenalina. Otvarao sam sve sobe i police po kući. Imaju moje stare stvari, pa sam se raznežio. Baba ništa, uželela se, plače, sestra isto tako. Okupila se cela porodica, spojili smo se. Kad sam video da sedimo svi u kući, mama, David, sestra, to mi je najjači efekat. Tad sam zaplakao - priznao je Dejan.

Inače, Dejana Dragojevića je publika prvi put upoznala u rijalitiju "Parovi", gde je i ušao na Dalilin zahtev, kada ga je pozvala da joj se pridruži i ubrzo su ušli u ljubavni odnos. Od tada su redovno skandalima punili domaće i regionalne tabloide. Dejan Dragojević je rođen 1996. godine (26 godine) u Novom Sadu. Odrastao je sa majkom Biljanom i ocem Goranom, te starijim bratom Davidom i sestrom Suzanom u Veterniku. Dobar deo javnosti je osudio Daliliino ponašanje i stao na Dejanovu stranu, što je rezultiralo njegovim trijumfom na kraju svega.

Dejan Dragojević
foto: Nenad Kostić

Bonus video:

00:15

Dalila još uvek nosi prezime Dragojević

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.