AU, ČOVEČE! EVO KOLIKO ZAPRAVO DALILA DRAGOJEVIĆ IMA GODINA, NEMOGUĆE!
Foto: Nemanja Nikolić

malo ko je znao

AU, ČOVEČE! EVO KOLIKO ZAPRAVO DALILA DRAGOJEVIĆ IMA GODINA, NEMOGUĆE!

Inače, Dalilu je javnost prvi put na širem polju upoznala tokom učešća u rijalitiju "Parovi".

Objavljeno: 22:24h

Turbulentna peta sezona rijalitija "Zadruga" je završena, a pobedu je poneo Dejan Dragojević, dok je njegova bivša supruga, Dalila Dragojević, osvojila drugu poziciju, a nakon svega što se izdešavalo, čak su odbili da na kraju zajedno poziraju fotoreporterima, ali i da se drže za ruke u toku proglašenja pobednika, što su prethodni finalisti učinili.

Čitavih deset meseci, privatni život Dalile i Dejana glavna je tema raznih spekulacija, koliko medija, toliko i javnosti i gledalaca, tako da se svaka informacija o istom danima prepričava i komentariše, iako su i oni sami međusobno iznosili prljav veš i razne šokantne tajne.

1 / 6 Foto: Nenad Kostić

Inače, Dalilu je javnost prvi put na širem polju upoznala tokom učešća u rijalitiju "Parovi", u kome je i pobedila 2017. godine, ali na tom mestu takođe i upoznala Dejana, kada su započeli i svoju ljubavnu romansu.

Dalila je rođena u Beču, u Austriji, 3 septembra 1993. godine (29 godina) , ali je odrasla u Bosni i Hercegovini, gde je u Tuzli odrasla. Radila je u mini - marketima u Bosni, koji je tada bio u vlasništvu njegovog oca, a dobila je i nadimak "Bosanska Paris Hilton".

Na kraju je Dalila Dragojević javno u rijalitiju prevarila svog supruga sa Filipom Carem, što je rezultiralo razvodom braka, nakon čega je on ubrzo stupio u vezu sa rijaliti cimerkom Aleksandrom Nikolić, a po izasku iz rijalitija bivši suprućnici nastavili su život kao neprijatelji.

Dalila Dragojević
foto: Nemanja Nikolić

Bonus video:

00:15

Dalila još uvek nosi prezime Dragojević

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.