EVO KAKO DANAS IZGLEDA VIOLETA STRIPTIZETA: Bićete svi ŠOKIRANI, pominje se i TRAGEDIJA!
Foto: Printscreen

PROMENA ILI NE?

EVO KAKO DANAS IZGLEDA VIOLETA STRIPTIZETA: Bićete svi ŠOKIRANI, pominje se i TRAGEDIJA!

Podsetimo, pre nekoliko godina ova glumačka porodica doživela je i tragediju

Objavljeno:

Olivera Viktorović Đurašković je glumica koju nemamo tako često priliku da gledamo u javnosti. Mnogi je pamte po ulozi striptizete Violete u filmu “Žikina ženidba”.

1 / 2 Foto: Printscreen

Inače, Olivera je ćerka glumca Mihajla Viktorovića kog domaća publika najviše pamti po ulozi Ciganovića u seriji “Bolji život”. Mihajlo je preminuo krajem septembra 1998. godine, a sahranjen je u Aleji zaslužnih građana.

Podsetimo, pre nekoliko godina ova glumačka porodica doživela je i tragediju. Naime, unuka glumca Mihajla Viktorovića, Teodora je ubila majku Ljiljanu i baku Ivanku Đukić, zbog čega se trenutno nalazi na služenju zatvorske kazne od 30 godina. U trenutku zločina u stanu je bila i njena tada šestomesečna ćerka.

Tada se za medije oglasila upravo Olivera Viktorović, koja je Teodori tetka, i istakla da je sa sestričinom prekinula svaki kontakt 2006. upravo zbog njene zavisnosti od droge i alkohola.

1 / 2 Foto: Youtube

– Prekinula sam s Teodorom svaki kontakt kad je imala 30 godina. Nemam više nikog svog. Teodora je uvek bila krhkog psihičkog stanja i malo joj je trebalo da posegne za opijatima. Opirala se lečenju. Ovo je najstrašniji scenario koji niko nije očekivao. Stalno se preispitujem da li je moglo drugačije da se završi. Mnogo mi je teško i nisam u stanju detaljnije da govorim – izjavila je Olivera za domaće medije nakon tragedije 2015. godine.

Bonus video:

02:08

ESPRESO ANKETA: Da li biste dali svom detetu HPV vakcinu, besplatna je i lekari su za

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.