GLUMICA IZVREĐALA I OPTUŽILA NOVAKA ĐOKOVIĆA ZA PREVARU VEKA: Pozvala je na LINČ, a onda se desilo ČUDO!
Foto: Profimedia

kakav šok

GLUMICA IZVREĐALA I OPTUŽILA NOVAKA ĐOKOVIĆA ZA PREVARU VEKA: Pozvala je na LINČ, a onda se desilo ČUDO!

Ovog puta britanska glumica Mini Drajver, najpoznatija iz filma "Dobri Vil Hanting", preuzela je na sebe ulogu dežurnog kritičara

Objavljeno:

Kao što smo već nekoliko puta bili svedoci omalovažavanja Novaka Đokovića od mnogih javnih ličnosti u Velikoj Britaniji, ni ovaj Vimbldon nije prošao bez toga, a nedavno je doputovao sa porodicom u Srbiju.

Ovog puta britanska glumica Mini Drajver, najpoznatija iz filma "Dobri Vil Hanting", preuzela je na sebe ulogu dežurnog kritičara, a tokom prethodnih nekoliko dana na Tviteru je pokušavala da diskredituje Novaka Đokovića.

1 / 5 Foto: Profimedia

Glumica je uoči njegovog polufinala protiv Kamerona Norija istakla da bi pobeda Britanca bio najbolji odgovor na ono što se dešava na turniru i mogućnost da finale igraju Nik Kirjos i Novak Đoković.

Poručila je da bi, ukoliko se njih dvojica sretnu, sve žene trebalo da bojkotuju to finale zbog činjenice da je Kirjos optužen za nasilje, a da je Đoković "dokazano" napadao ženski tenis.

Kao argument upotrebila je navodnu izjavu Đokovića za ESPN od pre nekoliko godina da žene ne zaslužuju isti nagradni fond kao muškarci, iako je kasnije dokazano da je novinar taj deo izvukao iz konteksta i da Novak zapravo nije bio saglasan sa njim.

Iako su brojni tviteraši u komentarima ispod njene objave pokazali da je izjava bila laž, glumica je nastavila da tvrdi isto i napada Đokovića.

- Đoković ima najgoru listu izjava koje omalovažavaju žene i ženski tenis. To je dobro dokumentovano.

Posle završetka finalnog meča, u kome je Novak Đoković osvojio 21. grend slem titulu u karijeri, glumica je ostavila još jedan komentar.

- Zaista imam utisak da ovaj šampionski meč tačno odražava stanje u kome se svet trenutno nalazi: dva muškarca, nagrađena zbog lošeg ponašanja i laži.

Bonus video:

03:19

EVO KADA AJKULE OGLADNE I NAPADAJU! Eksperti o jezivim scenama koje su uznemirile javnost POSLE 6 SATI NEMA KUPANJA?!

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.