IMALA JE 48 KILOGRAMA I IZGLEDALA ISPIJENO! Na OVAJ NAČIN se Jelene Bin Drai UDALA i ušla u ZLATNI HAREM!
Foto: Printscreen

niste znali!

IMALA JE 48 KILOGRAMA I IZGLEDALA ISPIJENO! Na OVAJ NAČIN se Jelene Bin Drai UDALA i ušla u ZLATNI HAREM!

- Said je iz mešovitog braka. Onog dana kad je njegov otac oženio Engleskinju, prekršio je pravila

Objavljeno: 18:33h

Jelena Jakovljević Bin Drai je bivša srpska manekenka i misica, te modni dizajner. Rođena je 16. maja 1979. godine u mestu Žabalj pored Novog Sada. Odrastanje i obrazovanje

Jelenini roditelji su bili prosvetni radnici i insistirali su da ona i njen brat Peđa steknu obrazovanje. Jelena je studirala arhitekturu ali je nije privela kraju. Ima završene magistarske studije ekonomije.

Karijera

1997. godine se našla među 10 finalistkinja na takmičenju za Elite Model Look. 1998. godine je proglašena za Mis Jugoslavije, Mis fotogeničnosti i Mis interneta. Ušla je u istoriju jer je osvojila tri od pet titula na jednom izboru. Iste godine je na svetskom takmičenju ostala bez plasmana. Počela je da sarađuje sa sledećim agencijama: Fashion model, Names, Woman, itd. Putovala je po svetu i kratko je živela u Italiji. 2001. godine je došla u Dubai kao jedan od prvih supermodela u regionu.

Jelena Bin Drai
foto: Instagram

2009. godine Jelena je dobila priznanje za poslovnu ženu godine. Vlasnica je velikog lanca kozmetičkih i spa centara „Vanilla i Chocolate by Jelena“. Takođe se bavi modom i humanitarnim radom. 2013. godine je nominovana za „Ženu privrednika godine Srednjeg Istoka“. Njeni saloni su po drugi put nominovani za najbolje u What’s on magazinu. Na ostrvu Palma je otvorila polikliniku „Al Das“ i obdanište koje je namenjeno visokom staležu koji tamo živi. Privatni život

2003. godine Jelena je upoznala arapskog biznismena Saida Bin Drai čije se bogatstvo procenjuje na dve milijarde dolara. 2008. godine su se venčali u Dubaiju, a svadbi je prisustvovalo oko 300 zvanica. 2010. godine Jelena i Said su dobili ćerku Asju, 2011. godine sina Hilala i 2013. godine sina Hamdana. Njihova imena imaju posebna značenja: po Kuranu, Asja je bila supruga faraona i prva žena koja je ušla u raj, Hilal znači Mlad mesec, a Hamdan milostiv.

Nije se podvrgla estetskim zahvatima. Tvrdi da voli bore koje ima i da želi dostojanstveno da ostari. Koristi kvalitetne kreme, zdravo se hrani, trudi se da dovoljno spava, a za njen izgled su zaslužni genetika, kao i dobar muž.

Preko zajedničkih prijatelj a upoznala je Saida, ali on nije obraćao preteranu pažnju na nju.

Jelena Bin Drai
foto: Instagram

- Pri prvom susretu uopšte nije obraćao pažnju na mene. Tada sam imala samo četrdeset osam kilograma i, samim tim, delovala ispijeno. Njemu se kao i svakom Arapinu dopadaju "rasne" žene, sa izraženim oblinama. Zaintrigirala sam ga tek kad smo počeli da komuniciramo - ispričala je Jelena svojevremeno domaćim medijima.

U vreme dok su se Jelena i Sadid zabavljali, u intervjuu datom tokom jednog od njenih dolazaka u Beograd, ispričala je:

- Said je iz mešovitog braka. Onog dana kad je njegov otac oženio Engleskinju, prekršio je pravila, ali to je mnogo godina kasnije znatno pojednostavilo našu situciju. Njegova porodica me je odlično prihvatila. Prema meni se ophode kao da sam jedna od njih, ne praveći razliku između moje i njegove vere. Iako kod Arapa nije uobičajeno da mladić i devojka žive zajedno, Said i ja nismo oklevali da to učinimo. Zajednički život smo započeli posle samo dve nedelje zabavljanja.

Tipičan dan

Kaže da joj tipičan dan izgleda tako što kad ustane, odveze decu u školu i obdanište, odradi po 1 sat poslovnih obaveza u svakoj firmi koju poseduje: obdaništu, salonu lepote, medicinskoj klinici, salonu Jelena, baru Mleko i med. Zatim pokupi decu, ide kući, kući odmara, igra se sa decom, pliva, čita, gleda tv, ide na društvene događaje ili izađe sa mužem. Kaže da joj je odgajanje dece izuzetno olakšala kućna odgajateljica i da otkad ima nju uspela je da povrati normalan ritam života.

1 / 7 Foto: Instagram printscreen/jelenabindrai

Bonus video:

00:00

JELENA BIN DRAI U DUBAIJU LUDUJE UZ SRPSKE HITOVE

(Espreso/Biografije)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.