OTKRIĆE VEKA: Evo kako je nastala Lukasova pesma LIČNA KARTA, nećete verovati a potpis je stavila Marina na nju!
Foto: Nebojša Mandić

šok

OTKRIĆE VEKA: Evo kako je nastala Lukasova pesma LIČNA KARTA, nećete verovati a potpis je stavila Marina na nju!

Radi se o njegovom najuspešnijem albumu!

Objavljeno:

Muzičku industriju sredine 90-ih godina prošlog veka karakterisalo je prepevavanje pesama koje su najčešće izvodili pevači iz Grčke i Turske.

Setimo se Karleušine „Žene vole dijamante“ koja je originalno Tarkanova pesma „Kiss kiss“, pa pesme „Pedro“ koju je pevala grupa „Duck“, a koja je zapravo Madonina „La isla bonita“, ili dueta Mine i Jelene, koje su pevale „Da li me vara sa tobom“, koja je originalno „Kalitrera“, a pevaju je Anna Vissi i Kaiti Garbi. Pesmu Anne Vissi „Travma“ prepevao je Aca Lukas, a kod nas je poznata kao „Lična karta“.

Reč je o jednom od najvećih Lukasovih hitova. Pesma je objavljena 1998. godine na istoimenom albumu. Radi se o najuspješnijem Lukasovom albumu sa kojeg su se još izdvojile pesme „Kafana na Balkanu“, „Kuda idu ljudi kao ja“, „Pesma od bola“. Poznatu melodiju preradio je Aleksandar Radulović – Futa, stihove napisala Marina Tucaković, svojom energijom obojio Lukas, te je tako nastala pesma koja je jedan od uzroka masovnog delirijuma na svakom Lukasovom nastupu.

1 / 11 Foto: Nemanja Nikolić

Bonus video:

01:35

BEZOBRAZNA JE I PREVRŠILA JE SVAKU MERU, SAD NEĆU DA STANEM Aca Lukas žestoko o sukobu Ane i Milice: NAPALA ME JE LUDA KARLEUŠA

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.