JEZIVO ŠTA SE UPRAVO DEŠAVA U DOMU ALEKSANDRE SUBOTIĆ: Odzvanjaju JECAJI, PLAČ, doživljava NERVNI SLOM, a deca...
Foto: PRINTSCREEN/INSTAGRAM, BETA DRAGAN GOJIĆ, PRINTSCREEN/PINK

ŠOK

JEZIVO ŠTA SE UPRAVO DEŠAVA U DOMU ALEKSANDRE SUBOTIĆ: Odzvanjaju JECAJI, PLAČ, doživljava NERVNI SLOM, a deca...

Ona je u pravom rastrojstvu, kuka i plače kroz kuću, nervni slom je doživela.

Objavljeno:

Rijaliti zvezda Aleksandra Subotić nakon što se u suzama i vidno uznemirena oglasila u lajvu na Instagramu i priznala da je zgrožena potezom njene drugarice Maje Marinković i supruga Petra Pece Raspopovića, trenutno prolazi kroz pakao.

- Aleksandra ne prestaje da plače otkako je videla snimak na kom se Peca i Maja ljube u bazenu. Ne može da veruje šta joj se dogodilo i stalno ponavlja da ne zna što se njoj uvek ovo dešava. Ona je u pravom rastrojstvu, kuka i plače kroz kuću, nervni slom je doživela, deca je sve vreme grle i ljube, pokušavaju da je malo uteše... - rekao je dobro obavešten izvor o celokupnoj situaciju u Novom Sadu.

1 / 4 Foto: Instragram

- Za mene nikad ne možeš reći da sam se drogirala, da sam bila neverna, da sam se bilo kako ogrešila. Ako sam nešto lupila, napisala u afektu, bila sam ljuta. Kada sam se ljutila poveravala sam ti se, sve iznesi. Kada ja počnem da iznosim o tebi, videćeš. Tužno je da sam spala na taj nivo da se raspravljam - pričala je Aleksandra u lajvu.

Ubrzo nakon njenog oglašavanja, na Instagramu se oglasio i Radomir Marinković Taki, koji i dalje ne veruje šta je njegova ćerka uradila.

- Izvinjavam se sedmoj sili što se ne javljam, ali ja sam u šoku i tražim objašnjenje - piše u objavi.

Aleksandra se na kraju pokajala zbog svega što je iznela, pa je poručila:

- Ovim putem želim da se oglasim da se više neću izjašnjavati na ovu temu i da se neću spuštati na taj nivo - jer mi ne priliči. Ostaću dama i biću dosledna sebi, žao mi je što sam se i oglašavala - napisala je Subotićka.

Aleksandra Subotić
foto: Instagram

Bonus video:

01:33

Aleksandra Subotić iznela Majin prljav veš

(Espreso/Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.