MUŽ JELENE BAČIĆ ALIMPIĆ POSLAO POLICIJU NA VRATA DA JE HAPSI! Stanje je bilo ALARMANTNO!
Foto: Marina Lopičić

šok

MUŽ JELENE BAČIĆ ALIMPIĆ POSLAO POLICIJU NA VRATA DA JE HAPSI! Stanje je bilo ALARMANTNO!

Posle samo devet meseci zabavljanja udali ste se za Miroslava.

Objavljeno:

Nekada omiljena televizijska voditeljka, danas još uspešnija spisateljica, skoro tri decenije je u skladnom braku sa Miroslavom Alimpićem, istražnim sudijom Višeg suda u Novom Sadu.

Njihova ljubavna priča nalik je pravom filmskom zapletu. Naime, Jelena Bačić svojevremeno je trebalo da se pojavi na sudu kao svedok. Međutim, pošto zbog obaveza nije stizala da se odazove pozivu, sudija Alimpić je po nju poslao – policiju. Neko vreme se nisu viđali jer je ona, neposredno posle fatalnog susreta, otišla u Kanadu na duže vreme. Po povratku u Novi Sad ponovo su se sreli i tada su započeli romansu.

1 / 6 Foto: © ATA Images

Na pitanje šta smatra ključnim za skladan odnos sa partnerom, autorka nekih od najčitanijih knjiga poslednjih godina, rekla je svojevremeno za Hello!

‒ Poštovanje i ljubav su na prvom mestu. Kada sa nekim provedete više od dve decenije, doživite lepe i ružne stvari, srećna i nesrećna vremena, podelite radost i tugu, imanje i nemanje, shvatite da je sve uzalud ako vas osoba sa kojom živite i imate decu ne poštuje. Moj suprug i ja pre svega poštujemo jedno drugo kao ličnosti, a potom i naše izbore i interesovanja, iako smo veoma različiti.

Inače, Jelena Bačić Alimpić autorka devet bestslera otkriva pred izlazak svog desetog romana da nije zahtevna ni stroga majka, uprkos tome što je profesor po vokaciji, kako ne smatra da je bila previše hrabra što se udala posle devet meseci veze i da bi volela da u prošlosti nije primala k srcu zlobne komentare.

Posle samo devet meseci zabavljanja udali ste se za Miroslava. Da li s ove vremenske distance mislite da ste imali ludu sreću u izboru i da ste bili previše hrabri?

– Ne mislim da sam bila previše hrabra, a mislim da je on imao ludu sreću (smeh). Jednostavno, u ono vreme smo mislili da tako treba da postupimo i ta odluka je već 26 godina na snazi (smeh)., prenosi Stori.

Jelena Bačić Alimpić
foto: Instagram

Bonus video:

02:08

ESPRESO ANKETA: Da li biste dali svom detetu HPV vakcinu, besplatna je i lekari su za

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.