UNIŠTILA SI BRAK MOJIM RODITELJIMA! Skandalozni INCIDENT IZMEĐU ĐOLETOVE ĆERKE I VESNE ĐOGANI!
Foto: Printscreen K1

ŠOK

UNIŠTILA SI BRAK MOJIM RODITELJIMA! Skandalozni INCIDENT IZMEĐU ĐOLETOVE ĆERKE I VESNE ĐOGANI!

Navodno naslednica Slađe Delibašić nikada nije oprostila Vesni što se umešala u brak njenih roditelja.

Objavljeno:

Da je Vesna Đogani maćeha koja gaji lep odnos sa decom svog izabranika muzičara Đoleta Đoganija i Slađe Delibašić verovalo se sve dok izvor blizak poznatoj estradnoj porodici nije otkrio pravu istinu.

Naime, Silvija Đogani, po priči prijatelja, ne razgovara sa pevačicom i ne samo to, kada god može nastoji da ne bude u njenom društvu i izbegava svaki kontakt.

1 / 4 Foto: © ATA Images

Maćeha i poćerka našle su se zajedno, sticajem okolnosti, nedavno na festivalu posvećenom dvehiljaditim, a nije mnogo bilo potrebno da svi prisutni primete da se ignorišu i što je još gore da se uopšte ne vole, što je i potvrđeno za Svet od strane osobe bliske porodici Đogani.

Navodno naslednica Slađe Delibašić nikada nije oprostila Vesni što se umešala u brak njenih roditelja.

- Ma koliko prošlo vremena i neke rane zarasle, Silvija ne može da zaboravi da se brak njenog oca i Slađe raspao upravo zbog Vesne. Kad se sretnu tako negde Silvija se uredno svima javi, ali ako ne mora nema komunikacije. Mislim bolje je i tako nego da se pljuju, svađaju i prave skandale. Silvija ima ok odnos sa stričevima Gagijem i Darijom, sa njima se pozdravila, igrala na festivalu...Dobra je i sa bratom Adamom, ali sa Vesnom je na relaciji "ne diram te ne diraj me". Verujem da je istog stava i njena sestra Mirela. Deca su tu najviše bila povređena - mogle su da budu problematične, skandalozne, pa da niko nema mira od njih. A kod Đoganija vazda neke svađe i skandali. Doduše, dešavaju se i pomirenja kao pre desetak dana između Slađe i Anabele, mada one da budemo iskreni i nisu Đogani - objasnio je izvor.

Vesna Đogani maćeha je koja nije voljena od strane dece svog muža iz prvog braka, naslednicima Đoleta Đoganija, ako se sve uzme u obzir, niko to ni ne može da zameri. Da li će se u nekom momentu strasti u porodici, ipak smiriti vreme će pokazati.

Vesna Đogani
foto: TikTok

Bonus video:

02:08

ESPRESO ANKETA: Da li biste dali svom detetu HPV vakcinu, besplatna je i lekari su za

(Espreso/Svet)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.