SUDSKI IZVRŠITELJI ISPRAZNILI DOM KULIĆA U NIŠU! Papreno ih KAZNILI, ONA IM SE KRVNIČKI OSVETILA!
Foto: Damir Dervišagić

ŠOK

SUDSKI IZVRŠITELJI ISPRAZNILI DOM KULIĆA U NIŠU! Papreno ih KAZNILI, ONA IM SE KRVNIČKI OSVETILA!

"Posle finala druge 'Zadruge', Miljana je u emisiji 'Narod pita' govorila kako zna da se ja bavim prostitucijom, kako ima dokaze za to što priča, pa sam je tužila.

Objavljeno:

Sudski izvršitelji navodno su ispraznili kuću porodice Kulić u Nišu, a zabezeknute komšije gledale su kako im iz doma iznose komode, ormare, mašinu za sudove, mašinu za sušenje veša, usisivač, dva bicikla, sto za šminkanje, televizor, ugaonu garnituru, sto, baštensku garnituru i još koješta! Ovaj užas i bruka desili su se po pravnosnažnoj sudskoj presudi pošto je Miljana izgubila spor protiv Sanje Stanković.

Sanja je tužila Miljanu Kulić nakon što je ova u jednoj emisiji ispričala kako provereno zna da se novopečena voditeljka bavi prostitucijom i da joj čak zna i makroa.

Sanja Stanković
foto: Instagram

"Posle finala druge 'Zadruge', Miljana je u emisiji 'Narod pita' govorila kako zna da se ja bavim prostitucijom, kako ima dokaze za to što priča, pa sam je tužila. Zapravo, ja sam joj tom tužbom omogućila da u javnost iznese te svoje dokaze protiv mene. Bilo je nekoliko saslušanja, ročišta, ali ona se nije pojavila, pa je presuđeno da mora da plati kaznu za klevetu. Pošto ni to nije uradila, onda su joj sudski izvršitelji zaplenili stvari i u toku su licitacije za prodaju tih stvari. Meni ništa njeno ne treba, čak ni taj novac. Kad pare budu legle na moj račun biće prosleđene u humanitarne svrhe. Dakle, nisam je tužila zbog para. Poenta svega ovoga je bila da konačno shvati da ne može za svakog da priča šta joj se ćefne, a da ne snosi pravne posledice za svoje laži i izmišljotine", kaže Sanja koja, za razliku od Miljane, ništa nije slagala.

Svet je imao uvid u dokumentaciju gde je taksativno navedeno šta je Kulićima oduzeto da bi se namirio dug: baštenska garnitura, rashladna vitrina, dva bicikla, nekoliko televizora, ormara, mašina za pranje i sušenje veša, sudo-mašina, ugaona garnitura, kuhinja i još mnogo toga stoji na listi koju su sa sobom doneli izvršitelji. Komšije Kulića ne mogu da dođu sebi od čuda, tim više što su svi bili ubeđeni da su Kulići puni para zbog svog stila života i stalnih putovanja.

"Sad mi je još više žao Marije i Siniše. Pa eto od čega su se ti ljudi razboleli! Eto šta im sve Miljana radi! Nema kraja njenim glupostima. Duguje tolike pare i Pinku, a sad u kući nemaju ni televizor ni ormare. Ubiće one svoje jadne roditelje. Ne znam ni otkud im pare da je vode u Tursku da operiše želudac, kao da ne može na dijetu kao sav normalan svet", čudi se komšinica Kulića.

Marija Kulić, Miljana Kulić
foto: Damir Dervišagić

Bonus video:

02:08

ESPRESO ANKETA: Da li biste dali svom detetu HPV vakcinu, besplatna je i lekari su za

(Espreso/Svet)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.