KARLEUŠA ZAJECALA NA SAV GLAS, POTPUNO SE SLOMILA NA KRAJU! Isplivao i SRCEPARAJUĆI SNIMAK!
Foto: Dragan Udovičić, Marina Lopicic

šok

KARLEUŠA ZAJECALA NA SAV GLAS, POTPUNO SE SLOMILA NA KRAJU! Isplivao i SRCEPARAJUĆI SNIMAK!

"Ovo je najgori dan u mom životu", čuje se u jednom momentu kako govori diva.

Objavljeno:

Jelena Karleuša, koja je objavila da se razvela posle 14 godina razvela od Duška Tošića, na isti dan doživela je još jedan peh.

Naime, Karleuša, u vreme nevremena u Beogradu, krenula je sinoć kolima, a onda se njen automobil našao zaglavljen u bujici vode. Bosa i mokra do gole kože našao se džentlmen koji joj je pomogao da izađe iz kola i dođe na suvo.

Celu dramu snimala je njena tetka Danijela, a pevačica je sve postavila na društvene mreže Instagram.

00:30

Karleuša potopljena i zaglavljena, spasavali je iz bujice

"Ovo je najgori dan u mom životu", čuje se u jednom momentu kako govori diva.

Podsetimo, u utorak u toku dana Jelena je objavila da se ona i Duško razvod i pojasnila da se Tošić više ne vidi sebe kao deo porodice, kao i da će se sporazumno razvesti.

"Duško i ja smo se dogovorili da sporazumno okončamo naš brak posle 14 godina. Nažalost, Duško ne vidi više sebe kao deo naše porodice. Tehničko pravne stvari će biti sporazumno rešene u narednom periodu. U ovom teškom periodu za našu porodicu i decu, neću da molim za razumevanje medija jer je to uzaludno. Od javnosti ne očekujem ni ljudskost ni razumevanje, samo likovanje i ispiranje usta našim životom što je nešto na šta sam navikla... pa NAVALITE. Preživela sam sve pa ću i ovo. Život ide dalje. Kako bih sprečila netačne natpise, sva bračna imovina prepisana je na našu decu, starateljstvo nad našom decom pripada meni. Bilo kakva napisana laž rezultirače tužbom kao i do sada. Neću se više oglašavati ovim putem", napisala je Karleuša.

1 / 5 Foto: Instagram

Bonus video:

00:08

Evo šta Jelena Karleuša radi u dvorištu nakon malera

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.