NEĆETE VEROVATI KOLIKO KOŠTA NIKOLINA PIŠEK! Svi se drže za glavu, DA LI JE OVO NORMALNO?!
Foto: Aleksandar Jovanović Cile

šok

NEĆETE VEROVATI KOLIKO KOŠTA NIKOLINA PIŠEK! Svi se drže za glavu, DA LI JE OVO NORMALNO?!

Dobro upućeni izvor kažu da je Pišekova bila izuzetno dobro plaćena za svoj rad na televiziji.

Objavljeno:

U jeku medijskog rata Nikoline Pišek sa svekrom Vitorom Ristovićem, poznatijim kao Miša Grof, pojavila se informacija da nekada veoma popularna hrvatska voditeljka intenzivno traži posao, pošto je posle tragične smrti svog supruga ostala bez prihoda.

Ona je do udaje za pokojnog Vidoja Ristovića pre devet godina bila angažovana za razne TV projekte ne samo u Hrvatskoj, nego i u Srbiji, ali je potom prestala da radi na televiziji, te se posvetila porodici.

1 / 8 Foto: Printscreen/Instagram/nikolina_pisek

Dobro upućeni izvor kažu da je Pišekova bila izuzetno dobro plaćena za svoj rad na televiziji.

"Nikolina je godinama bila najtraženija voditeljka u Hrvatskoj. Dok je radila na jednoj privatnoj hrvatskoj televiziji, imala je mesečnu platu od 3.000 evra, a bilo joj je omogućeno i da zaradi dodatni novac od sponzora emisije, koje je sama nalazila, što je bila privilegija koju su čelnici televizije davali samo voditeljskim zvezdama. Do te pozicije je došla jer je prethodno stekla veliku popularnost na HRT, gde je vodila 'Ples sa zvezdama'. Vrhunac njene karijere bio je regionalni projekat 'Operacija trijumf' koji se snimao u Beogradu, a za koji ju je produkcijska kuća 'Emotion' angažovala jer je tada bila najpopularnija u Hrvatskoj i već poznata u Srbiji. Zbog toga su joj dali mesečni honorar od čak 10.000 evra, a bili su joj plaćeni i troškovi boravka u Beogradu", kaže izvor i dodaje da je upravo prilikom rada u "Operaciji trijumf" Nikolina upoznala Vidoja.

Nakon što je počela vezu s njim, njena popularnost je dodatno porasla u Srbiji, pa je ovde vodila emisiju „Bulevar“ na B92. Potom je zatrudnela i rodila ćerku Unu Sofiju, pa nije ni tražila posao. Onda je 2018. usledila ponuda od televizije „Hepi“ da sa Ivanom Bauerom vodi kviz „Soba sreće", ali taj angažman je kratko trajao.

Izvor kaže da, s obzirom na njenu profesionalnu reputaciju, ali i na to što je, iako ne svojom voljom, u poslednje vreme dosta prisutna u javnosti, Nikolina neće imati problem da opet nađe dobro plaćen posao.

"Ona je uvek bila u vrhu u svom domenu, tako da verujem da sada u Hrvatskoj može da nađe angažman i za 5.000 evra mesečno, a verovatno je i da opet može da napravi dogovor oko sponzora. Takođe bi mogla da zaradi dosta i reklamirajući razne proizvode i usluge na Instagramu, što rade mnoge njene koleginice", prognozira naš sagovornik, prenosi Nova.

Stabilna primanja su Pišekovoj hitno potrebna jer, osim osnovnih životnih troškova, mora da plaća visoke rate za vilu u Zagrebu, te da finansira i njeno renoviranje kako bi mogla da je izda i da od toga zaradi.

Vidoje Ristović, Nikolina Pišek, Miša Grof
foto: Nenad Kostić, Nemanja Pančić

Bonus video:

01:35

Najtužnija scena na groblju: Miša Grof i Nikolina Pišek zagrljeni i u suzama

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.