MALO KO ZNA KAKO SU SE DUŠKO I JELENA UPOZNALI: 7 godina je MLAĐI OD NJE, a ovo je PRAVA ISTINA o njima!
Foto: Marina Lopičić

ko se seća?

MALO KO ZNA KAKO SU SE DUŠKO I JELENA UPOZNALI: 7 godina je MLAĐI OD NJE, a ovo je PRAVA ISTINA o njima!

Karleuša je u više navrata isticala kako je Duško bio vrlo uporan u nameri da je osvoji

Objavljeno: 13:23h

Jelena Karleuša i Duško Tošić stavili su tačku na brak posle 14 godina. A njihova priča počela je 2006.

Pevačica i fudbaler upoznali su se 2006. godine kada su i uplovili u vezu. Samo dve godine kasnije stupili su u brak i napravili raskošno svadbeno veselje, a iste godine dobili su ćerku Atinu, dok su već sledeće, 2009. godine dobili i Niku.

O svom poznanstvu, udvaranju i otpočinjanju veze, njih dvoje su u više navrata govorili za medije, a nisu krili ni da je Duško bio Jelenin veliki fan.

Jelena Karleuša, Duško Tošić
foto: Damir Dervišagić, Zorana Jevtić

Naime, kako je od Jelene Duško mlađi sedam godina, on je jednom prilikom priznao da je gotovo odmalena voleo da sluša njene pesme, a na ovom terminu pevačica mu je zamerila tada, prilikom zajedničkog gostovanja u emisiji Ami Dži šou.

- Istina je da sam i pre nego što smo se upoznali bio zaljubljen u Jelenu. Odmalena slušam Jelenu... - počeo je Duško dok ga je supruga prekinula naljutivši se zbog tog "odmalena". Ona je, međutim, i sama jednom prilikom ispričala kako je Duško bio njen veliki fan, kao i da je u svojoj momačkoj sobi, u kući u Zrenjaninu, imao njene postere.

- Naknadno sam saznala da je kao klinac celu sobu izlepio mojim posterima i da sam ja bila njegova životna želja. To je jedna lepa priča, to su mi ispričali njegovi saigrači. Bila je javna tajna da Duško voli mene i drži moje slike po zidovima. Isterao je svoje - poručila je JK jednom prilikom.

1 / 12 Foto: Ana Paunković

Iako nije tačno poznat trenutak kada su se prvi put sreli, Karleuša je u više navrata isticala kako je Duško bio vrlo uporan u nameri da je osvoji, te da je „danima obigravao oko nje i pozivao je da prihvati odlazak na večeru, šaljući joj SMS poruke i cveće na prag njene kuće na Bežanijskoj kosi".

- On je bio jako uporan. Prvo sam “zgrešila” s njim, a onda sam na Guglu proverila koliko ima godina. On je tad imao 21 i ja sam mu rekla: “Dečko, sad ćeš ti morati da me oženiš, pošto ova bruka mora da se opravda" - pričala je pevačica, a svaki trenutak koristila je da ga pohvali.

- Šalu na stranu, imala sam sreću da imam pored sebe dobrog i kvalitetnog čoveka koji mi se nije mešao i nije me sputavao u ovom mom ludilu – isterivanju pravde - govorila je ona objašnjavajući da je Duško bio taj koji je inicirao njihovu ljubavnu priču.

- Obično sam ja bila ta koja je birala muškarce, ali kada je reč o Dušku, on je bio taj koji je mene izabrao i nije odustao. Ja sam neko ko je na prvu loptu odbojan, agresivan i malo koji muškarac je prelazio preko tog mog vrlo agresivnog stava, ali on je zacrtao svoju priču - prisećala se Karleuša.

Govorilo se i kako je Duško jednom prilikom privatnim avionom doleteo u Beograd samo da bi video svoju devojku i odmah se vratio u Francusku gde je živeo zbog posla.

Bonus video:

02:38

ESPRESO ANKETA: Pitali smo građane šta misle o dramatičnoj situaciji u Ukrajini

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.