SKANDALČINA U EMISIJI "BRAK NA NEVIĐENO": Cela nacija bruji o MLADI!
Foto: Print Screen Youtube/Brak na nevidjeno

DA LI JOJ JE OVO TREBALO?

SKANDALČINA U EMISIJI "BRAK NA NEVIĐENO": Cela nacija bruji o MLADI!

Gordana je priznala da je impulsivna i da "uči da kontroliše bes"

Objavljeno:

Gordana Anđelković napravila je pravu dramu u emisiji Brak na neviđeno, koja je emitivana prošle sezone, kada nije želela da se uda za gospodina kog su joj "namestili". Učesnica ovog šoua bila je uvređena kada se pojavio muškarac koji joj se nimalo nije dopao, pa je insistirala da se njen lik ne prikazuje u emsiji.

Gordana je priznala da je impulsivna i da "uči da kontroliše bes", ali nije uspela da iskontroliše ponašanje kada je videla mladoženju, upitala ga odakle je, a kada je Miloje Jovanović rekao "iz Medveđe", mahnula rukom i rekla "ćao".

"Nemoj da se uvrediš, ali izvini, moje je da kažem nisi moj tip, ne sviđaš mi se i to je to. Nisi iz Beograda, ne sviđa mi se tvoj stajling", rekla je mladoženji a onda se okrenula i izvikala na voditeljku:

1 / 4 Foto: Print Screen Youtube/Brak na nevidjeno

"O čemu si ti mislila kada si videla njega i videla mene?! O čemu si mislila, majke ti. Da si bacila pasulj boljeg bi izabrala. Što ti ne ideš na piće s njim, idi ti. Da ku ste vi normalni, j*bote. "

"Pa šta mu fali", voditeljka je bila u čudi.

"Ništa mi se ne sviđa, apsolutno ništa. Sestro, nismo na istom nivou. Pa je l' vidiš mene, vidiš njega?! Ja gradska riba, a vi mi doveli ljaljana iz Medveđe", bila je besna mlada.

"Da brišete ovo, neću da me prikazujete, tužiću vas majke mi. Neću da se pojavljujem u ovoj glupoj emisiji!", vikala je, a potom izletela iz sale za venčanja.

Bonus video:

09:11

ESPRESO TWITTER: Angellina

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.