SVI U ŠOKU ZBOG NAJNOVNIJE OBJAVE NA PROFILU ANE IVANOVIĆ: Da li je moguće OVO?
Foto: Profimedia

šok

SVI U ŠOKU ZBOG NAJNOVNIJE OBJAVE NA PROFILU ANE IVANOVIĆ: Da li je moguće OVO?

Pozirala je u više nego dobrom izdanju, broj lajkova i komentara se povećava, a vi pogledajte šta je to Ana uradila pa je na društvenoj mreži napravila bum

Objavljeno:

Slavna Beograđanka Ana Ivanović objavila je sinoć na Instagramu fotografije nastale na jednom od njenih omiljenih lokacija- teniskom terenu.

Pozirala je u više nego dobrom izdanju, broj lajkova i komentara se povećava, a vi pogledajte šta je to Ana uradila pa je na društvenoj mreži napravila bum.

1 / 10 Foto: instagram/djokernolefan_

"Fantastične fotografije", "Zadiviljujuće", "Moja slatka kraljica Ana", "Holivudu su potrebna", "Lepa Ana", "Ana je ljubav"... komentariše se na njenom profilu.

Ima i onih koje je Ana iznenadila u ovom izdanju. A njen opis pored slika da lice treba izložiti Suncu kako se ne bi videle senke, komentarišu i u sledećem stilu: "Uradi to pa ćeš izgoreti". "Izgleda kao da ima glavobolju", dodaju neki.

Negativnih reakcija bilo je i biće, ali kada je u pitanju Ana, oni najpozitivniji komentari uvek pobede. Baš kao što je i ona ranije nizala pobede na terenu.

Ana je inače pratioce na Instagramu podsetila na raniju kampanju, a sve što ona objavi privuče veliku pažnju.

Tako je veliko interesovanje izazvao i njen selfi bog kojeg Ani govore da je najlepša žena na svetu. Oko 28 hiljada ljudi lajkovalo je ovu njenu fotografiju, piše Blic Žena.

Bonus video:

02:08

ESPRESO ANKETA: Da li biste dali svom detetu HPV vakcinu, besplatna je i lekari su za

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.