NADA MACURA SE HITNO OGLASILA POVODOM STANJA SRPSKE STARLETE: Opasno je, morala je da REAGUJE!
Foto: Marina Lopičić

ovo je šok

NADA MACURA SE HITNO OGLASILA POVODOM STANJA SRPSKE STARLETE: Opasno je, morala je da REAGUJE!

Nada se u svom razgovoru osvrnula na dolazak rijaliti zvezde Tamare Đurić na jedan prestonički događaj kao Majkl Džekson

Objavljeno:

U novom izdanju emisije "Premijera - Vikend Specijal", šarmatna novinarka televizije Pink, Katarina Rogojević, uključila se sa beogradskog asfalta sa doktorkom i bivšim portparolom Hitne pomoći, Nadom Macurom.

Nada se u svom razgovoru osvrnula na dolazak rijaliti zvezde Tamare Đurić na jedan prestonički događaj kao Majkl Džekson, u kolima Hitne pomoći, sva zavijena u zavoje i flastere.

1 / 5 Foto: Printscreen/Instagram/tamarastar89

Jao, da, da... Ispratila sam. Mislim da joj to nije apsolutno trebalo. Bilo je nekako čudno, dolazi na neki događaj, ako se varam, kolima Hitne pomoći, ali dobro...

Znate šta, sve te estradne zvezde i popularne ličnosti žele uvek na neki skandalozni način da privuku pažnju. Nije to samo kod nas, tako je i u svetu, što više te provokacije populacije, utoliko je bolje za te zvezde - ističe Nada, pa nastavlja:

1 / 6 Foto: printscreen

Ne zameram joj naravno, ali jedno bih je zamolila da pripazi sa tim estetskim korekcijama, ipak svaka operacija nosi svoj rizik - zaključuje Macura u emisiji "Premijera - Vikend Specijal".

Bonus video:

02:08

ESPRESO ANKETA: Da li biste dali svom detetu HPV vakcinu, besplatna je i lekari su za

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.