PRIJATELJICA NIKOLINE PIŠEK VIŠE NIJE MOGLA DA ĆUTI: Sada je sve jasno, ISPRIČALA JE SVE!
Foto: Nenad Kostić

kakav šok

PRIJATELJICA NIKOLINE PIŠEK VIŠE NIJE MOGLA DA ĆUTI: Sada je sve jasno, ISPRIČALA JE SVE!

Vidoje Ristović, srpski istoričar umetnosti i bivši suprug voditeljke Nikoline Pišek

Objavljeno:

Drugarica Nikoline Pišek se oglasila na društvenoj mreži Fejsbuk i osudila one koji vređaju voditeljku, a opisala je i koliko je Vidoje Ristović voleo Nikolinu i njihovu ćerku Unu.

Vidoje Ristović, srpski istoričar umetnosti i bivši suprug voditeljke Nikoline Pišek, preminuo je pre skoro dva meseca, a prašina koja se digla zbog njegove smrti još uvek se ne smiruje.

1 / 5 Foto: Printscreen

ĐNakon 40 dana od Vidojeve smrti Nikolina je potegla pitanje nasledstva koje joj zakonom sleduje kao njegovoj udovici sa kojom je dobio ćerku, međutim Ristovićev otac, Miša Grof, ne želi snajki da da deo imovine. Šta više, Nikolinin svekar je izneo strašne uvrede i optužbe na njen račun, jer je navodno "zanima samo novac".

Snaja i svekar su započeli medijski rat, a sada se oglasila Ida Prester koja je drugarica Pišekove i iznela neke nepoznate detalje o životu Nikoline i Vidoja.

- Na ovim prostorima se više od svega voli cipelariti lepe žene kad su na dnu. Nema ništa slađe. I još jedna važna stvar koju ću vam reći iz prve ruke, jer sam Nikolinina prijateljica i družila sam se često sa celom porodicom. Vidoje je Nikolinu i Unu obožavao - započela je Ida svoju objavu na društvenim mrežama i dodala:

- Toliko da je jurio iz Beograda na dan samo da poljubi Unu i donese joj kolače koje voli. Toliko da je zajedno s Nikolinom izgradio kuću u drugoj zemlji koja će im biti novi dom. Toliko da kad mu je jedne noći i zvučala čudno na telefon, digao celi Zagreb na noge u dva ujutru i u zadnji tren od trovanja spasao život ženi i ćerkici. Vozio je panično tu noć iz Beograda i stigao ujutro u bolnicu prestravljen i uplakan - rekla je Presterova.

- Sećate li se toga, mediji i komentatori? Kad je Vidoje bio heroj svoje porodice? Nisu ti naslovi tako davno bili. Sigurna sam da to sve zna i gospodin svekar. Zašto ovo sve sad radi Nikolini, i to javno, sasvim je neverovatno. Što bi Vidoje na ovo rekao? Tužna je to uspomena na sina jedinca. Nikolina Pišek drži se, proći će i to. Tu smo za tebe i za Unu - zaključila je objavu.

1 / 4 Foto: : ATA Images, Dragan Kadić

Podsećamo, Nikolina i Vidoje su kupili kuću od 800.000 evra za koju su podigli kredit, a sada se Pišekova našla u strašnim finansijskim problemima zbog dugova koje nema odakle da vrati.

Bonus video:

03:07

Espreso anketa: Zabrana abortusa u Srbiji?

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.