ON JE SRPSKI MOĆNIK KOJI IMA VILU U TURSKOJ OD 900.000 EVRA: Baškari se na JAHTI, a komšinica mu je EMINA JAHOVIĆ!
Foto: Printscreen Instagram/miligramofficial

svaka čast!

ON JE SRPSKI MOĆNIK KOJI IMA VILU U TURSKOJ OD 900.000 EVRA: Baškari se na JAHTI, a komšinica mu je EMINA JAHOVIĆ!

Zna da živi!

Objavljeno:

Nakon finala "Zvezda Granda" novopečeni direktor i kompozitor Aleksandar Milić Mili odlučio je da uživa u čarima leta, ali i luksuzu kojim je častio sebe prošle godine.

Trenutno uživa s porodicom u turskom letovalištu Godžek, gde je kupio vilu za koju je dao oko 900.000 evra. Pored kuće u ovom mondenskom mestu, vođa Miligrama je tamo usidrio i svoju jahtu, koju je platio navodno skoro 600.000 evra. Njemu je komšinica Emina Jahovića, s kojom se vođa “Miligrama” i druži, a reč je o mestu gde je Mili s porodicom letovao ranije.

1 / 3 Foto: Printscreen/Espreso video

Snimci govore više od reči koliko se Mili opustio, jer se na jednom vidi kako usred bela dana spava na palubi dubokim snom iako sunce prži ne obaziruće se šta se dešava oko njega, dok na drugom Mili sam igra i peva dok sa mobilnog telefona pušta muziku. Ovi snimci su zabavili sve, naročito momenat gde spava poput deteta ne sluteći da ga posada snima.

Emina Jahović
foto: Dragan Kadić

Podsetimo , kako se pisalo on je uz pomoć Emine Jahović angažovao agenciju za nekretnine, pa je sa suprugom Ninom pogledao nekoliko vila. Ipak, kuća za koju su se na kraju odlučili im se dopala odmah, pa su bez daljeg razmišljanja odlučili da postane njihova. Veliki plus bio je i to što je vila vrlo blizu mora, ali i centra grada, luksuznih restorana, lokala. Pošto se tamo nekretnine tog tipa kreću između 600.000 i milion i po evra, što i ne čudi s obzirom na to da je reč o luksuznom letovalištu namenjenom za one sa dubljim džepom, Mili je za vilu navodno dao oko 900.000 evra.

Kako bi mu ugođaj bio potpun, Mili je istovremeno pazario i jahtu, čija se vrednost procenjuje na približno 600.000 evra, ali kompozitor nije žalio ni evra jer voli da krstari Egejom.

Bonus video:

08:15

Angelina za Espreso otkrila šta joj se namestilo posle Evrovizije

(Espreso/Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.