5 GODINA VODILA RIJALITI ZBOG OVIH VODITELJKI: Jovana Jeremić BESNELA u STUDIJU, ovo ju je BAŠ NALJUTILO!
Foto: RTV Pink printscreen

davno je bilo...

5 GODINA VODILA RIJALITI ZBOG OVIH VODITELJKI: Jovana Jeremić BESNELA u STUDIJU, ovo ju je BAŠ NALJUTILO!

Bez pardona!

Objavljeno:

Voditeljka Jovana Jeremić je tokom "Vikend jutra" istakla da je bila deo rijalitija pet godina, ali ne zato što je volela, već kako bi skrenula pažnju na to da intelektualci ne rade posao koji bi trebalo.

I ovoga puta, Jovana je u jutarnjem programu ugostila nekoliko svojih kolega, te su se dotakli teme kako su ljudi bez znanja na visokim funkcijama kojih nisu dosledni.

Jovana Jeremić
foto: Printscreen

U jednom trenutku, Jeremićeva je "zagrmela" u studiju, te je istakla da je njoj oduvek bilo mesto u informativnom programu, ali nije mogla da dođe do toga, pa je vodila rijaliti program.

- Ja sam uvek govorila da pravi novinari treba da budu na pravom mestu. Izginula sam pričajući. Ja sam zbog takvih novinarki koje nemaju pojma, pet godina vodila rijaliti. Ja koja sam fakultetski obrazovana, prosek 9,6 na Pravnom fakultetu. Ja sad sedim gde mi je mesto jer sam svoju stolicu zaradila radom i ne dam je više nikome - rekla je Jovana, pa dodala:

1 / 3 Foto: RTV Pink printscreen

- Radila sam rijaliti kao intelektualac, da skrenem pažnju i progovorim. Zato što svi intelektualci ćute, zato nam je tako - rekla je voditeljka.

Podsetimo, Jovana Jeremić je godinama vodila rijaliti program "Parovi" na televiziji Hepi, a onda joj se ostvarila želja da bude voditeljka i urednica jutarnjeg programa, te je od septembra 2021. deo televizije Pink.

Bonus video:

09:11

ESPRESO TWITTER: Angellina

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.