"12 SATI SAM BIO U KAFANI, PIO I IZLAZIO PRAZNIH DŽEPOVA!" BIVŠI RUKOMETAŠ O BURNOM ŽIVOTU: Ostale su POSLEDICE!
Vlada Mandić, Foto: Nemanja Pančić

privatni život

"12 SATI SAM BIO U KAFANI, PIO I IZLAZIO PRAZNIH DŽEPOVA!" BIVŠI RUKOMETAŠ O BURNOM ŽIVOTU: Ostale su POSLEDICE!

Mnoge mu nisu odolele, a buran život ostavio je posledice!

Objavljeno:

Bivši rukometaš i biznismen Vlada Mandić progovorio je o burnom životu i kafanskim iskustvima pre ženidbe koja su dovela do ozbiljnih zdravstvenih problema s kojima i danas kuburi.

Vlada Mandić
foto: Aleksandar Jovanović Cile

Vlada Mandić koji je nedavno otvorio dušu o 15 godina mlađoj supruzi Jovani s kojom ima troje dece, pre ženidbe redovno je obilazio prestoničke klubove, te mu je, kako kaže, zbog velikog konzumiranja alkohola stradala jetra.

"Jetra mi je sad dobro, proveravam to svake godine. Dok sam bio mlad, mogao sam mnogo da popijem. Znao sam po 12 sati da budem u kafani. Svaki put ostanem bez dinara i praznih džepova izađem iz kafane. Jedva mi ostane za taksi", otkrio je Mandić, pa dodao da je svojevremeno bio pravi boem poput njegovog omiljenog pevača Tome Zdravkovića:

"U kafani uvek naručujem pesme Tome Zdravkovića i uvek svim pevačima ostavljam bakšiš. Kad popijem, onda i nije bitno kako neko peva, bitno je da je veselo i ja onda ne štedim na bakšišu".

1 / 6 Foto: Damir Dervišagić

Od boemskog života činilo se da ga je odvojila supruga Jasmina, ali Vlada ističe da su to ipak uradile godine.

"Nije me supruga smirila, već sve to ide u svoje vreme. Kad sam bio slobodan i mlad, bio sam dostupan. Kad sam odlučio da se oženim, da se smirim, smirio sam se sam od sebe i ovako mi odgovara. Nemam vremena za izlaske, imam četvoro dece. Ne nedostaje mi uopšte taj život", priznao je bivši rukometaš koji je već dugi niz godina u privatnom biznisu, te se bavi investiranjem. Privatni posao, kao takav, nosi svakodnevne rizike, što se kosi sa sportom koji je iznedrio Mandića.

"Mnogo mi je stresniji biznis nego rukomet. Sport je čist, to što si na terenu, to je to, to je najzdravija stvar. S privatnim biznisom je sve drugačije. U rukometu sam imao izazove u vidu utakmica, sad sam našao izazov u biznisu", objasnio je Vlada.

Vlada Mandić
foto: Printscreen

Pre nego što se oženio Vlada Mandić važio je za večitog neženju i beogradskog plejboja, kojem nisu odolele mnoge poznate devojke, među kojima najviše pevačice i manekenke.

Kako su pisali mediji, velika ljubav iz mladosti bila mu je sestra Nataše Bekvalac Kristina Bekvalac. Pre nego što se udala za bogatog arapskog biznismena Saida bin Draja nekadašnja misica i manekenka Jelena bin Draj takođe je bila u vezi s Vladom, koji je u to vreme bio poznati rukometaš. Povezivali su ga s popularnom pevačicom Anom Nikolić, kao i s manekenkama Bojanom Rajić i Dejanom Živković. Među poslednjim poznatim ženama s kojima je bio u vezi pominjala se glumica Marija Petronijević, koja se kasnije povukla sa scene i živi miran porodičan život u selu.

Bonus video:

00:49

MANDIĆ ZA KURIR TELEVIZIJU: Situacija nije BEZAZLENA u Crnoj Gori! Mislim da će tenzije da porastu

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.