DA NIJE BILO OVE ŽENE NE BI BILO NI JOVANE JEREMIĆ: Izbegava MEDIJE, a stvorila je "KRALJICU ŠERA"!
Jovana Jeremić, Foto: Instagram

opa bato!

DA NIJE BILO OVE ŽENE NE BI BILO NI JOVANE JEREMIĆ: Izbegava MEDIJE, a stvorila je "KRALJICU ŠERA"!

Malo ko zna kako izgleda!

Objavljeno:

Jovana Jeremić često na Instagramu deli srećne trenutke sa svojom ćerkicom Leom koju obožava.

– Moja ćerka je hiperinteligentna, i to nije sada da ja pričam kao majka koja voli svoje dete. Mnogo je, starmala i mudra je. Ne voli toliko mnogo da priča, to me iznenađuje. Ali mnogo bolje shvata neke stvari nego što to hoće da kaže. Ona više voli da pokaže, nego što voli da kaže. Oduševljava me kako se ponaša u nekim situacijama, koliko je zapravo ona blagorodna i koliko je mila, rekla je svojevremeno voditeljka.

1 / 7 Foto: RTV Pink printscreen

Međutim, Jovana je na istoj društvenoj mreži svojevremeno pokazala i svoju majku Olgu, a sličnost između njih dve je neverovatna.

– Moja majka Olga onda kad je ne nerviram i kad sam dobra (samo je dobro lažem). Toliko slične, a toliko različite. Borba večita. Ali je volim. Čak i kada se ne slažemo. Na nju sam nasledila SPOSOBNOST, ČAST I DA SAM ŽENA BIZNISMEN. Milomir Marić mi je jednom rekao: “E, da mi je samo da vidim ko je tebe takvu rodio!” Evo ko.

Govoreći o tome kako njeni roditelji prihvataju činjenicu da je ona javna ličnost Jeremićka je svojevremeno u jednom intervjuu otkrila da se njeni roditelji klone javne scene.

Jovana Jeremić
foto: Instagram

– Nemaš pojma šta mi kažu. Moja mama i tata kažu: “Samo nas ne spominji nikada u novinama.” Oni su operisani od toga. Oni to ne podnose. Ja imam roditelje koji ne podnose što im je ćerka javna ličnost. Ali me baš podržavaju i ponose se, stvarno se ponose – kaže voditeljka koja je rodom iz Ljiga u kom je kao devojčica bila veoma loše prihvaćena.

Međutim, situacija je danas drugačija i njeni sugrađani joj se rado obraćaju za pomoć:

– Sada preko moje mame i preko mog tate pokušavaju da utiču na mene: “Kaži jovani ovo, kaži Jovani ono. Pitaj Jovanu je l može broj od ovog doktora, a kaži Jovani da dovede tog i tog u jutarnji.” I drago mi je zbog toga jer sam se mnogo borila da uspem časno, rekla je voditeljka.

Bonus video:

05:06

DŽIDŽA? PA, TO JE NEKI RANG KEBINE ĆERKE... Aleksandra Stojković u rubrici ESPRESO TVITER!

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.