EVO ŠTA SE UPRAVO DEŠAVA SA NIKOLINOM PIŠEK! Stanje je ZABRINJAVAJUĆE? TREBA POMOĆ!
Foto: Nenad Kostić

šok

EVO ŠTA SE UPRAVO DEŠAVA SA NIKOLINOM PIŠEK! Stanje je ZABRINJAVAJUĆE? TREBA POMOĆ!

Nikolina trenutno sa ćerkom živi u obližnjem stanu kao podstanar.

Objavljeno: 15:48h

Nikolina Pišek (48) teško se nosi s gubitkom supruga Vidoja Ristovića, koji je preminuo u 44. godini pre mesec i po dana. Pored boli zbog gubitka supruga, svađe oko nasledstva sa svekrom Mišom Grofom, Nikolina mora da se nosi i s finansijskim problemima.

Kako prenose hrvatski mediji, pritiska je hipoteka na kuću u Zagrebu koju je gradila sa suprugom, a na koju ima hipoteku od 300.000 evra.

1 / 5 Foto: Nenad Kostić

Nakon što se udala za Vidoja pre devet godina u Monte Karlu, voditeljka je s vremenom prestala da radi na televiziji i posvetila se porodici. S Vidojem je dobila ćerku (7), s vremenom se povukla i iz javnog života, distancirala se i od nekih starih prijatelja u Zagrebu i započela novi život u Beogradu. Međutim, na kraju su se odlučili da se skrase u Zagrebu, gde su prošle godine kupili kuću u podsljemenskoj zoni od 500 kvadrata.

Zbog nesrećnih okolnosti, kako prenosi 24sata.hr, radovi su se odužili, ali Nikolina nije gubila živce. Maštala je o novom životu u novom domu, posebno pošto je početkom prošle godine umalo nastradala nakon trovanja gasom u njihovu stanu u centru Zagreba, u kojem nakon toga više nije htela da živi.

Pritisnuta financijskim problemima, Pišekova sad, čak razmišlja i o toj opciji da proda kuću u Zagrebu koju gradi iako to nastoji da izbegne na sve moguće načine. Najviše bi, prenose hrvatski mediji, volela da vili dovršiti do kraja pa je iznajmljuje.

Nikolina trenutno sa ćerkom živi u obližnjem stanu kao podstanar.

S druge strane, Vidojev otac, Miša Grof, snaju je nazvao da je gramziva. Izjavio je kako je nedavno došla u Beograd na pomen Vidoju samo kako bi joj dao novac za dovršetak kuće u Zagrebu. Čak je izjavio da je kuća u Zagrebu "ubila njegova sina" koji se samo stresirao oko njenog dovršetka.

Nikolina Pišek
foto: Damir Dervišagić

Bonus video:

02:08

ESPRESO ANKETA: Da li biste dali svom detetu HPV vakcinu, besplatna je i lekari su za

(Espreso/24sata.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.