HITNO SE OGLASILA LEGENDARNA ŽIŽA STOJANOVIĆ: Ono što je rekla ima da RAZBESNI ceo Balkan!
Foto: Marina Lopičić

hit

HITNO SE OGLASILA LEGENDARNA ŽIŽA STOJANOVIĆ: Ono što je rekla ima da RAZBESNI ceo Balkan!

Dobro veče i hvala što ste me pozvali da se obratim našoj divnoj publici naše lepe Srbije

Objavljeno:

U emisiju "Pitam za druga", koju su vodili Stefan Milošević Panda i Stefan Kandić Kendi, uključila se legendarna glumica i bivša zadrugarka Žiža Stojanović.

Dobro veče i hvala što ste me pozvali da se obratim našoj divnoj publici naše lepe Srbije. Ja sam 40 godina prvakinja, 120 uloga sam igrala, mislim da je život gluma, a scena je istina - započinje Žiža, pa nastavlja:

1 / 5 Foto: Printscreen/jutjub/zadruga

Što se tiče "Zadruge", ona je jedna sveta reč. Nekada je u "Zadruzi" živelo po 2, 3 porodice i tu se znalo ko je ko. Sada se ne poštuju međusobno, nisu se upoznali. Oni se moraju upoznati, šta ko može, šta ko zna. Stajlinzi su strašni, neki su neprimereni. Ja nisam stroga, ja sam glumica, ja njih ne kritikujem, samo skrećem pažnju, od njih uče mlađi. Mene su pozvali, dobro je da nisam došla, ko zna kako bih na kraj stala. Ja sam poreklom Sremica, sa Fruške gore, Vrdnik i danas je moj Vidovdan. A rođena sam u Beogradu. Prva "Zadruga" je ipak bila poštovanija, neka sledeća bude kao prva, moraju se poštovati međusobno. Svi se nadvikuju, uglas govore i ništa se ne razume. To nije ni prijatno, ni prigodno, ni lepo, ni poučno, ne znam zašto se tako bahate. Zašto su tako bahati? Oni će mi zameriti, ali neće, jer ja volim mladost. Mladost se i u džaku vidi. Devojke su obučene preterano - nastavlja glumica.

Žiža, Vi ste iskusna žena, nama treba da nam kažete šta je tajna dugovečnosti, prosperiteta i mira? - pitao je Panda.

Strpljenje, kontrola sebe. Zadrugari se ne kontrolišu, a svako treba da se kontroliše. Život ti svašta priredi, i lepo i ružno. Gde je ta mladost? Najviše vole kad se objašnjavaju, u jedan glas ciče. A devojke su lepe, odabrane su lepe, ja volim, ja nemam razloga da budem ljubomorna, jer kažu da sam i ja bila lepa. Ja ih samo molim da se poštuju. Zašto se oni raspuste? Zadruga nije za raspuštanje - odgovorila je Žiža.

1 / 3 Foto: Printscreen

Ko je Vaš favorit? - pitao je Kendi.

Ja cenim Dalilu, sad ću vam reći zašto. Ona ima lepe misli. Ona zna šta govori, mada je napravila veliku buku. Slušajte kako je složena njena rečenica, kako se obraća, šta je sve preživela, ja tako mislim. Ja vas sve pozdravljam i volim, jako mlade ljude i svoju zemlju i publiku i Srbiju! Živela Srbija! Pozdrav od Žiže Stojanović, celoj mojoj zemlji. Prijatno - dodala je Žiža.

Bonus video:

02:08

ESPRESO ANKETA: Da li biste dali svom detetu HPV vakcinu, besplatna je i lekari su za

(Espreso / Pink)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.