SNEŽANA ĐURIŠIĆ SE HITNO OGLASILA: Tiče se njenog dečka GINEKOLOGA, morala je da PRIZNA, AUUUUU!
Foto: Nemanja Nikolić

veliki šok

SNEŽANA ĐURIŠIĆ SE HITNO OGLASILA: Tiče se njenog dečka GINEKOLOGA, morala je da PRIZNA, AUUUUU!

Povodom vesti da je ginekolog i dečko pevačice, Vanja Milošević napravio dete studentkinji i nije ga priznao oglasila se i Snežana Đuriši

Objavljeno:

Glumica Tamara Aleksić koja tvrdi da je prenela objavu sociološkinje Jelene Riznić iznenadila je sve.

1 / 4 Foto: Printscreen

Povodom vesti da je ginekolog i dečko pevačice, Vanja Milošević napravio dete studentkinji i nije ga priznao oglasila se i Snežana Đurišić.

- Ja to neću komentarisati, zato što ja sa tim zaista nemam nikakve veze. Morate Vanju pozvati ako mislite da treba - rekla je pevačica za Blic.

- Šalju mi ljudi sliku gostovanja dva muškarca na temu zabrane abortusa. Jedan od njih je dr Vanja Milošević sa kojim sam jednom i ja gostovala i koji je izjavio da je abortus muško pitanje, kao i da žensko telo nije više njeno kada uđe u intimne odnose.

Milošević je inače javnosti poznat kao dečko Snežane Đurišić koji je studentkinji napravio dete koje potom nije hteo da prizna - stoji u objavi koju je podelila glumica Tamara Aleksić, a onda se opravdala:

1 / 3 Foto: Ana Paunković

- Molila bih da se obratite Jeleni Rizinić koja je zapravo napisala objavu. Ja sam samo prosledila i podvukla ključnu rečenicu koja mi se nikako nije svidela, a to je da je abortus muško pitanje - napisala je Tamara.

Bonus video:

02:08

ESPRESO ANKETA: Da li biste dali svom detetu HPV vakcinu, besplatna je i lekari su za

(Espreso / Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.