RAZOTKRIVENO ZAŠTO JE SINAN SAKIĆ ZAPRAVO PROMENIO VERU!
Foto: Dragan Kadić

OVO SU DETALJI

RAZOTKRIVENO ZAŠTO JE SINAN SAKIĆ ZAPRAVO PROMENIO VERU!

Nije tajna da je Sinan Sakić bio sklon raznim porocima.

Objavljeno:

Sinanu Sakiću muzika nikad nije bila strana. Iako je godinama svirao bubnjeve, govorio je da ne zna da peva. Pred kraj sedamdesetih godina prošlog veka, radio je kao konobar u jednoj kafani. Jednom mu je jedan čovek ponudio 500 dinara samo da ga čuje kako peva. Sinan je uzeo novac, u to vreme su to bile dve njegove mesečne plate koje je mogao da zaradi kao konobar. Uzeo je mikrofon i otpevao jednu pesmu. Čovek je bio oduševljen. Od tada je odlučio da peva narodne pesme.

Sinan Sakić
foto: Printskrin/Youtube/Goli Zivot TV HAPPY

Promenio veru

Iako rođen kao musliman, jedan od prvih koji je pronašao svoj duhovni mir bio je folk pevač Sinan Sakić. U Indiju je često odlazio sa suprugom Sabinom, što zbog kćerke koja je tamo studirala, što zbog želje da uživaju u njihovom načinu života. Sinan i Sabina su u Indiji upoznali i duhovnog vođu Sai Babu, te su boravili u njegovom hramu. Meditacije su ih kaže opuštale i smirivale. Sakići su prvi put otišli u Indiju 1996. godine, kada je njihov sin Alen imao teške opekotine. Tvrdili su da im je upravo indijski duhovni vođa mnogo pomogao kod ovog problema. Sinan je često govorio da ga je budizam veoma zainteresovao.

Viski, kokain i kocka

Nije tajna da je Sinan Sakić bio sklon raznim porocima. Javno je priznao više puta da preterano konzumira alkohol, najčešće viski, da mu ni droga nije strana, ali i da za noć prokocka i po 50.000 evra. Na naslovnim stranama raznih medija svi njegovi poroci često su se isticali, kao i problem sa policijom zbog kokaina. Policija je kod Sakića pronašla kokain i to u donjem vešu, na graničnom prelazu Trbušnica. Uhapšen je zbog 2,3 grama kokaina koji su policajci pronašli tokom pretresa. Bez obzira na sve probleme, publika ga je i dalje obožavala.

U oktobru 2017. godine zbog pogoršanja zdravstvenog stanja Sinan Sakić je smešten na bolničko lečenje u Klinički centar u Tuzlu u Bosni i Hercegovini. Smešten je na Odelu za intenzivnu negu, a boluje od jetrene encefalopatije. Tada su se pojavile i lažne vesti o smrti popularnog folkera, koje je demantovala njegova supruga Sabina. Ona je rekla da Sakić jeste teško bolestan, ali da nije istina da je preminuo u ovoj bolnici. U maju 2018. godine trebao je da obavi transplantaciju jetre na klinici u Padovi (Italija), međutim stanje mu se iznenada pogoršalo, te je 1. juna 2018. godine preminuo.

1 / 8 Foto: Printskrin/Youtube/Goli Zivot TV HAPPY

Bonus video:

02:08

ESPRESO ANKETA: Da li biste dali svom detetu HPV vakcinu, besplatna je i lekari su za

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.