ISPOVEST KIKINE MAJKE PROGANJALI SU JE: NOVE INFORMACIJE u vezi SMRTI JUTJUBERKE!
Foto: PRITNSCREEN/INSTAGRAM

ispovest njene majke

ISPOVEST KIKINE MAJKE PROGANJALI SU JE: NOVE INFORMACIJE u vezi SMRTI JUTJUBERKE!

- Znala je da, kada se posvađa sa dečkom, da zagrebe ruku i da na fotošopu iscenira kao da je iskela vene i da kaže ubiću se.

Objavljeno: 12:45h

Jutjuberka i influenserka Kristina Kika Đukić (21), oduzela je sebi život 8. decembra 2021. godine, a njena majka Nataša Đukić Veličković progovorila je o bolnom gubitku.

Nataše je, naime, u ispovesti ispričala da je preminula gejmerka ostala bez oca kada je imala dve godine, i da je tada počela da igra igrice.

1 / 7 Foto: Printscreen Instagram / kikax3

- Uvek se izdvajala od ostale dece, ona je sa dve godine počela da igra igrice, prvo "Farmu", posle je igrala "Zumu". Kasnije su bile druge igrice koje su zahtevale malo jači kompjuter. Kupili smo i to, a potom u njemu dodavali komponente. Sa 15 godina je počela da snima, godinu dana kasnije je već postala poznata. Ona je jedina devojka sa Balkana koja je bila u Kopenhagenu na takmičenju CS GO igrice - objašnjava majka i dodaje da je Kika umela i po 40 sati da strimuje.

- Nju je dva miliona ljudi proganjalo, ispijali joj ono malo duše što je imala. Nije mogla da spava, obratili smo se psihijatru, psihologu bila je i kod psihoterapeuta. Preporučili su joj da uzima bensedin ujutru i uveče. Koliko god da se trudila nju je to izjedalo. Ubijalo je polako. Ispijali su joj ono malo duše što je imala - objašnjava Nataša i dodaje da je Kika provodila dan za spavanje noć za rad.

- Znala je da, kada se posvađa sa dečkom, da zagrebe ruku i da na fotošopu iscenira kao da je iskela vene i da kaže ubiću se... Jednom, kada se posvađala sa dečkom, pretila je da će da skoči s mosta, i onda je čekala da se on pojavi. Verujem da je na taj način privlačila pažnju. Verovala da će tako da zadrži nekoga. Ona se ne bi ubila na moj rođendan - kaže ona.

Kako je istakla ne može da optužuje trenutno nikoga za smrt svoje ćerke jer je istraga u toku.

- Ne znam šta se tačno desilo Kiki, ali znam da sigurno nije imala nameru da se zaista ubije. Čekam da se završi istraga i da mi vrate njen telefon. Ispričala sam šta se dešavalo, i kakvih je problema imala. Čudno mi je i da nema njenog dnevnika u kom je sve pisala u njemu su bile sve šifre i sve što je imala u planu da radi i ono što je uradila - objasnila je Nataša.

Kika je sahranjena 14. decembra u prisustvu velikog broja dece, njenih fanova.

Kika Đukić
foto: Ana Paunković

Bonus video:

00:25

SAHRANA KIKE ĐUKIĆ: Suze odzvanjanju na Lešću, najbliži se okupili da isprate preminulu jutjuberku

(Espreso/Informer)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.