KAKVA BLAMČINA NA RTS-U U EMISIJI UŽIVO: Kosjerina se javno OBRUKALA, ovo će pamtiti CELA SRBIJA!
Foto: Printscreen/jutjub/rts

šook

KAKVA BLAMČINA NA RTS-U U EMISIJI UŽIVO: Kosjerina se javno OBRUKALA, ovo će pamtiti CELA SRBIJA!

Voditeljka je onda onako “kroz zube” promrmljala u nadi da će on izgovoriti tačan odgovor, a onda je ona izgovorila rešenje zagonetke koje glasi: prdež

Objavljeno: 21:37h

Emisija kviza “Ja volim Srbiju” na RTS-u i dalje se pamti i prepričava i to zbog jedne reči koju je izgovorila voditeljka Dragana Kosjerina.

Naime, ona je jednom takmičaru postavila zagonetku koja glasi “U pete nišani, u nos gađa”, a onda je on zamolio da još jednom pročita.

Potom je na ponovljenu zagonetku, razmislio nekoliko sekundi i onda odgovorio biber, pa se brzo prepravio crni luk, ali ni to nije bilo tačno.

Voditeljka je onda onako “kroz zube” promrmljala u nadi da će on izgovoriti tačan odgovor, a onda je ona izgovorila rešenje zagonetke koje glasi: prdež.

Inače, na našim tv ekranima dominiraju lepe i zgodne voditeljke. Neke od njih vam požele "dobro jutro", neke u zabavnim emisijama šire pozitivnu energiju i vedrinu ili vas izveštavaju o najvažnijim događajima u zemlji i u svetu. Zajednička im je lepota, osmeh, harizma i šarm.

Jedna od najlepših voditeljki u Srbiji, ako ne i najlepša, je svakako Dragana Kosjerina. TV lice RTS-a mnoge je očarala svojom lepotom.

1 / 5 Foto: © ATA Images

Važi za velikog profesionalca na RTS-u, a njen život nikada nisu pratili skandali. Jedna je od retkih voditeljki koja nikada nije imala određene estetske zahvate, iako nema ništa protiv njih.

Svaka njena nova fotografija oduševi one koji je prate, a brojne pozitivne komentare izazvale su njene fotke sa mora. Iako nije skroz gola, već ima suknju i gornji deo kupaćeg, sve se i više nego dovoljno vidi.

Lepu voditeljku već godinama gledamo na malim ekranima. Popularnost je stekla kao sportska novinarka, a prilikom prelaska na RTS osvojila je srca publike svojim prirodnim ponašanjem, dikcijom i elegantnim izgledom. Kosjerina je pomenutom magazinu otkrila da je njena karijera počela kroz modeling.

- Pred kamerama sam, još od detinjstva, bila veoma opuštena. Prvo iskustvo na velikom setu imala sam u Istanbulu, kada sam kao model snimala reklamu za šampon. Fenomenalna američka produkcija došla je s brdom opreme, a ja sam bila tretirana kao filmska zvezda. (smeh) Imala sam dublerku na kojoj su nameštali svetlo, ja bih samo došla da snimim scenu. Prvi put poželela sam da budem neko s televizije. Kad sam to postala, shvatila sam da ovde nema glamura već napornog rada, ali sam baš srećna - rekla je Dragana.

Dragana nije imala jednostavno detinjstvo. Zbog rata je izbegla iz rodnog Sarajeva, a pri dolasku u Beograd su usledili dodatni traumatični događaji. Voditeljka je jednom prilikom rekla da je kao dete imala niz stresnih situacija, na koje sve događaje je mislila?

- Prvo na izbeglištvo. Drugo - oca nisam videla četiri godine. Kada se naša porodica konačno ponovo sastala, kad smo videli da smo svi tu živi i zdravi, trebalo je kreirati nov život. Potom se cela priča završila razvodom roditelja, što je opet trauma. Ne želim da ovo zvuči patetično, ali tokom celog mog detinjstva smenjivale su se ozbiljne turbulencije. Zbog toga sam veoma brzo odrasla. Negde sam pročitala da su na porodicu najviše usmerena deca iz rasturenih domova. To je istina. Ne prođe dan da se s mojima ne čujem telefonom, a u međuvremenu razmenimo ko zna koliko poruka - ispričala je Dragana koja se sprema za novu sezonu zabavne emisije "Ja volim Srbiju".

1 / 4 Foto: Instagram

Na privatnom planu je srećna, u oktobru prošle godine se verila za svog partnera Bojana Perduva, a ovom prilikom je opisala i kako su izgledali njihovi prvi zajednički momenti.

- Posle upoznavanja u velikom društvu, dogovorili smo se da odemo na kafu. Bilo je to bez mnogo očekivanja, a kafa je trajala sedam sati. Kad nekome koga ste praktično tek sreli možete da kažete toliko toga, kad pričate o stvarima na koje ste ponosni ili ih se možda stidite, kad u nekome pronađete sagovornika pred kojim niste inhibirani, onda je to osoba sa kojom bi trebalo da provodite vreme. nekad se iz takve situacije rodi prijateljstvo, a nekad, kao kod nas, romantičan odnos - zaključila je ona.

Bonus video:

02:08

ESPRESO ANKETA: Da li biste dali svom detetu HPV vakcinu, besplatna je i lekari su za

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.