U OVOJ KUĆI JE ODRASLA ANA MIHAJLOVSKI: Mala je i TROŠNA, priznaje da je grcala u SIROMAŠTVU!
Foto: Vladimir Sporčić

tužna priča

U OVOJ KUĆI JE ODRASLA ANA MIHAJLOVSKI: Mala je i TROŠNA, priznaje da je grcala u SIROMAŠTVU!

Naime, rodna kuća Ane Mihajlovski, u kojoj je provela svoje detinjstvo i danas se nalazi na beogradskom Hipodromu

Objavljeno:

Voditeljka Ana Mihajlovski danas živi život iz snova, uživa u luksuznom stanu u Zemunu i ima dovoljno novca da sebi i svojoj deci obezbedi lagodan život, pa ipak nikada nije krila da je u detinjstvu živela potpuno drugačije i da nije imala sve što ima danas.

Naime, rodna kuća Ane Mihajlovski, u kojoj je provela svoje detinjstvo i danas se nalazi na beogradskom Hipodromu, gde je mnogima omiljeno TV lice odraslo sa konjima.

1 / 6 Foto: instagram/anamihajlovski1982

Kuća Ane Mihajlovski nalazi se na prostoru jednog konjičkog kluba, u kome njena majka još uvek radi, a sam objekat vodi se na Aninog pradedu, piše Stor

Prizemna kuća ima svega nekoliko prostorija, a od luksuza u kome voditeljka danas uživa nema ni traga. Za dvorište i trošnu kućicu voditeljku vezuju uspomene jer je tu odrasla sa majkom i sestrom. I danas povremeno obilazi mesto, ne samo njenog već i detinjstva svoje majke Anđe.

- Anina majka imala je težak život. Trebalo je živeti među muškarcima i raditi posao koji ona radi - pričao je svojevremeno izvor za medije, o Aninoj majci koja je baš kao i njen otac profesionalni džokej.

Voditeljka nikada nije krila da je odrasla u teškim životnim uslovima, ali nikada nije krila ni da joj je situacija u kojoj se mladi danas nalaze podjednako teška:

- Takođe, u ovom trenutku oko 30% mlađih od 18 godina je u riziku od siromaštva. Isto tako je jako važno da kažemo da svake godine iz Srbije ode više od 50.000 mladih ljudi. To su uglavnom obrazovani ljudi koji idu za boljim životom, negde u inostranstvo. Ipak, mislim da sam ja tu najmanje bitna, ja sam samo delić jedne stravične statistike naše zemlje i o tome treba da se piše.

Bonus video:

03:07

Espreso anketa: Zabrana abortusa u Srbiji?

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.