MARINA VISKOVIĆ POKAZALA TELO BEZ ODEĆE: Prava je BOMBETINA, niko nije znao da je u OVOM DELU toliko NADARENA!
Foto: Instagram

vrelo

MARINA VISKOVIĆ POKAZALA TELO BEZ ODEĆE: Prava je BOMBETINA, niko nije znao da je u OVOM DELU toliko NADARENA!

Viskovićeva je jednom prilikom, u razgovoru za medije otkrila da je sklona gojenju

Objavljeno:

Pevačica Marina Visković otišla je na zasluženi odmor, na primorje Crne Gore. Vrelim kadrovima sa plaže, ona svako malo ostavlja pratioce bez daha, pogotovo one muškog pola koji se ne ustručavaju da joj udele komplimente.

1 / 5 Foto: Damir Dervišagić

Marina skoro svakog dana objavljuje fotografije na kojima pozira u kupaćem kostimu, a malo je reći da izgleda zaista zanosno. Ovo i ne čudi s obzirom da pevačica dosta trenira, što takođe deli sa korisnicima na društvenim mrežama.

Viskovićeva je jednom prilikom, u razgovoru za medije otkrila da je sklona gojenju, te da se zbog toga, ali najpre zbog zdravlja, hrani izbalansirano ali i redovno i naporno trenira.

1 / 6 Foto: Sonja Spasić

- Za doručak volim da pojedem jaja ili ovsene pahuljice... Jedem i voće, a za ručak je obavezno kuvano jelo. Uglavnom ne večeram ili ako se desi da jedem, gledam da to bude do 19 sati. Povremeno jedem slatkiše, kada poželim da sebi dam malo oduška. A onda sutradan počnem da se suzdržavam od nezdrave hrane. To je balans u ishrani i on je najbitniji - rekla je Marina i dodala da bi pazila na liniju i da se ne bavi pevanjem.

- U svakom slučaju bih vodila računa o ishrani i izgledu. Prvenstveno zbog zdravlja, ali i da bih se lepo osećala. Zbog toga se i zdravo hranim, a ne samo zbog fizičkog izgleda.

Marina je takođe najavila i svoj fitnes plan koji će podeliti sa publikom putem Jutjuba, međutim, ovu ideju još uvek nije realizovala.

- Pravim svoj program za mršavljenje i zatezanje tela. U tome će mi pomoći prijatelj koji je fitnes trener i edukator. Želim da pomognem svim devojkama da budu savršene i prezgodne. U okviru programa će biti vežbe koje su prilagođene za teretanu, kao i kućni treninzi - ispričala je Viskovićeva nedavno.

Bonus video:

00:09

Marina Visković u najvrelijem izdanju

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.