FOTKA PRE UBISTVA! NIJE SLUTILA ŠTA JE ČEKA: Do sada neviđena fotografija Cece i Arkana u Interkontinentalu! FOTO
Željko Ražnatović Arkan i Ceca, Foto: Kurir arhiva

potresno

FOTKA PRE UBISTVA! NIJE SLUTILA ŠTA JE ČEKA: Do sada neviđena fotografija Cece i Arkana u Interkontinentalu! FOTO

Suprug najveće folk dive na ovim prostorima, Željko Ražnatović Arkan, ubijen je u hotelu Interkontinental 15. januara 2000. godine, ali pre toga na tom mestu nastala je divna fotografija

Objavljeno:

Željko Ražnatovic Arkan, komandant Srpske dobrovoljačke garde, aktivne tokom ratova u Bosni i Hrvatskoj, ubijen je u Beogradu ispred hotela “Interkontinetal” kada je na njega otvorena je vatra.

1 / 6 Foto: Printscreen

On je na licu mesta teško ranjen s tri pogotka u glavu, a njegova supruga Ceca Ražnatović u tom trenutku nalazila se u istom hotelu, ali srećom, daleko od mesta zločina.

Ceca nikada nije prebolela gubitak svog supruga, nikada se više nije udavala niti ima nameru, a kolika je bila ljubav između nje i njenog supruga svedoči još jedna fotografija na koju smo sasvim slučajno naleteli.

Fotografija je uslikana 30. decembra 1999. godine, maltene tačno godinu dana pre Arkanovog ubistva, a tužno je to što je sačinjena na mestu ubistva, hotelu "Interkontinental".

Ceca Ražnatović, Željko Ražnatović Arkan
foto: Epa

Svakome ko je pogleda jasno je koliko su se ovo dvoje voleli, a ono što se dogodilo godinu dana kasnije tužna je sudbina sa kojom se pevačica i dan danas nosi.

Bonus video:

03:44

DOBAR DAN, JA SAM ŽELJKO RAŽNATOVIĆ! Ovako je Arkan uterivao STRAH U KOSTI i postao ŠEF FUDBALSKE MAFIJE

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.