OVAKO IZGLEDA VILA NIKOLINE I VIDOJA ČIJA JE CENA 800.000 EVRA: Ima 500 kvadrata i pogled koji LEDI KRV! (FOTO)
Foto: Printscreen Instagram/vidojeristovic

svaka čast!

OVAKO IZGLEDA VILA NIKOLINE I VIDOJA ČIJA JE CENA 800.000 EVRA: Ima 500 kvadrata i pogled koji LEDI KRV! (FOTO)

Porodična tragedija je sve promenila...

Objavljeno:

Voditeljka Nikolina Pišek i njen pokojni suprug Vidoje Ristović gradili su kuću u Zagrebu gde su planirali da žive sa ćerkom Unom Sofijom.

Nikolina je svojevremeno na svom Instagram profilu pokazala kako izgleda nekretnika. Vila ima 500 kvadrata, a igradnja navodno košta 800.000 evra.

Voditeljka je govorila o adaptaciji kuće, kao i o selidbi, za koju se ona i njen suprug odučili, kako je rekla, zbog mirnije i jednostavnije sredine za vaspitanje i odgajanje deteta.

Nikolina Pišek, Vidoje Ristović
foto: Damir Dervišagić

- Adaptacija dugo traje, toliko da sam već u neverici kako ću živeti kada završe radovi. Uglavnom, ono što drugi mrze ja obožavam. Ima li išta lepše nego stajati na gradilištu dok se stvara nešto novo i prekrasno. Svojoj sam kući pristupila dosta štreberski i ziheraški u fazi priprema - rekla je nedavno Nikolina Ristović za Story.hr i dodala:

- Kreativnosti ne nedostaje, imam sjajnu ekipu oko sebe i od početne ideje da samo malo osvežim ionako dobar prostor koji je potpuno logično i zdravo projektiran, dogodilo se da se dosta toga menja. Ide se na koncept pametne kuće koja će sama proizvoditi potrebnu energiju i razmišljati umesto mene. Divno, zar ne? Već ima toliko karaktera da joj moram dati neko ime.

1 / 10 Foto: Nenad Kostić, Nemanja Pančić

- Zvuči suludo, ali ideja mi je da ne posedujem kosilicu, da biljke budu pomno odabrane i komplementarne pa da baštovan dođe jednom ili dvaput godišnje radi minimalnog orezivanja. Javiću vam jesam li u tome uspela - rekla je voditeljka tada i dodala:

- Odluka o preseljenju iz Beograda u Zagreb nije jednostavna, ali su se odlučili na život u Hrvatskoj jer je mirnija, manja i jednostavnija sredina za vaspitanje deteta i praćenje vanškolskih aktivnosti.

1 / 8 Foto: Printscreen Instagram/vidojeristovic

Bonus video:

04:03

ESPRESO PONOVO U BARU: Ekskluzivno sa DAVOROM o TAJNOM PLANU, bićete ŠOKIRANI!

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.