ISCURELA CECINA PRIVATNA PREPISKA SA NEPOZNATIM MUŠKARCEM! POMINJU CVEĆE I BUKETE: Frapiraćete se! (ŠOK VIDEO)
Ceca Ražnatović, Foto: © ATA Images, Profimedia, Printscreen

šok!

ISCURELA CECINA PRIVATNA PREPISKA SA NEPOZNATIM MUŠKARCEM! POMINJU CVEĆE I BUKETE: Frapiraćete se! (ŠOK VIDEO)

Pevačica iznenadila sve ovim postupkom

Objavljeno:

Svetlana Ceca Ražnatović, je jedna od naših najpoznatijih pevačica, koja na estradi traje već više od tri decenije. Njena naslednica, Anastasija Ražnatović odlučila je da krene maminim stopama i za sada joj dobro ide.

Sada se, na iznenađenje svih, na TikTok-u pojavio snimak gde vidimo da pevačica bez ustručavanja odgovara svom nepoznatom obožavaocu i savetuje ga bez problema:

Naime, mladiću je bila potrebna pomoć jer izlazi na svoj prvi dejt sa devojkom i nije siguran koje cveće da joj uzme, a ukoliko pogreši, može da se vadi na to da mu je baš Ceca pomogla u odabiru.

Ražnatovićevu je ovo vrlo nasmejano, pa je folk diva u svom stilu odgovorila:

- Ahahaha, buket ruža uvek prolazi, srećno!

Podsetimo, Svetlana kao članica žirija takmičenja "Zvezde Granda" vredno radi sa svojim kandidatima koje priprema za veliko finale koje se bliži.

Njeni polufinalisti Maja Milutinović i Alen Bajrović oduševljeni što im je baš ona mentorka, Ceca je istakla da su oni pretalentovani i da im pomaže samo oko sitnica, a onda se prisetila svojih prvih pevačkih koraka.

1 / 11 Foto: Emilija Jovanović

"Kao jako mlada sam krenula, mama mi je bila mentor, ispravljala mi je greškice, ja sam sa 5 godina stala na binu, sa 10 počela da nastupam na lokalnom nivou na veseljima, jer sam već bila zvezda na lokalnom nivou i čudo od deteta, sa 14 godina sam snimila prvi album, ostalo je istorija", prisetila se Ceca za Kurir i dodala:

"Sa 5 godina prvi put na bini, pevačica se razbolela zbog koje je bilo organizovano to takmičenje, jer u to vreme, bili su strogi kriterijumi, ona je trebalo da bude pobednik tog takmičenja, da dobije papir da može da nastupa u nekom ekskluzivnom hotelu, ona se razboli, nisu imali pevačicu, mamine kolege su znale, jer sam u zbornici pevala, tražili su da dođem ja da pevam, kako Ceca da dođe ona je dete, ima 5 godina, prepašće se, ali neka izađe. Izašla sam kao prava pevačica, tako je krenuo moj put spontano, pesma koju sam pevala je izvorna 'Jedno jutro rano kad zora zarudi, ustala je svekrva snaju da probudi'".

20:37

Ceca Ražnatović intervju sa kandidatima

Pre 20 godina Ceca je pevala pred prepunom Marakanom, tada je napravila koncert kojem je prisustvovalo čak 100.000 ljudi, a nedavno je otkrila i da je to veče završila u minusu.

Bonus video:

00:15

Ceca Ražnatović bez trunke šminke

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.