NIJE VOJIN ĆETKOVIĆ: Sloboda Mićalović USLIKANA kako pipka HOT MACANA kog svi znate!
Foto: Nemanja Nikolić

kakav šok

NIJE VOJIN ĆETKOVIĆ: Sloboda Mićalović USLIKANA kako pipka HOT MACANA kog svi znate!

Sloboda sada radi na šestoj sezoni serije "Ubice mog oca", a prema fotografiji koju je nedavno objavila, čini se da će se desiti ono što su fanovi pete sezone priželjkivati

Objavljeno:

Brak Slobode Mićalović i Vojina Ćetkovića ponovo je glavna tema, naime, glumački par sve ređe možemo videti zajedno u javnosti, a po svemu sudeći, za to nisu zaslužne bračne nesuglasice, već angažmani na različitim projektima, na kojima posvećeno rade.

1 / 5 Foto: © ATA Images

Sloboda sada radi na šestoj sezoni serije "Ubice mog oca", a prema fotografiji koju je nedavno objavila, čini se da će se desiti ono što su fanovi pete sezone priželjkivati - naći će se u strasnom zagrljaju Vuka Kostića.

Glumica je kao tizer objavila fotografiju sa seta na kojoj se u krevetu, strasno grli sa kolegom, pa su se mnogi zapitali da li će ovi kadrovi staviti na test brak Slobode Mićalović i Vojina Ćetkovića, budući da je Vuk njihov porodični prijatelj.

Međutim, kako su Sloboda i Vojin profesionalci, koji potpuno razumeju šta ovaj posao sa sobom nosi, Vojinu ovakve scene nikako nisu mogle da zasmetaju, a potvrda za to stigla je kada je među prvima lajkovao objavu svoje supruge.

Bonus video:

03:07

Espreso anketa: Zabrana abortusa u Srbiji?

(Espreso / Story)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.