JOKSIMOVIĆ PO PRVI PUT O POROĐAJU: Jovana se porađala uz Riblju čorbu, a ja sam...
Foto: Printskrin: Instagram/jovanamac

emotivno

JOKSIMOVIĆ PO PRVI PUT O POROĐAJU: Jovana se porađala uz Riblju čorbu, a ja sam...

Popularni pevač je, uz protivljenje supruge, ipak želeo da prisustvuje ovom intimnom činu
Objavljeno: 10:23h

Željko Joksimović po prvi put je ispričao kako je izgledao porođaj njegove supruge Jovane kada se rodio Kosta i šta je on za to vreme radio.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Popularni pevač je, uz protivljenje supruge, ipak želeo da prisustvuje ovom intimnom činu te je krenuo za Jovanom u operacionu salu.

Nakon što je utvrđeno da mu je pritisak normalan, on je stao uz suprugu, raširenih nogu kako bi imao oslonac, da ne bi pao “kao sveća” na pod.

foto: Filip Plavčić

- Doktor mi je rekao, ako padaš, padaj na levu stranu, nemoj na instrumente. Sećam se da sam sve vreme pričao sa Jovanom koja je bila budna. Kada je Kosta izašao, anesteziolog mi je rekao da mogu da ga slikam i ja opet u raskoračni stav, za svaki slučaj, da ne padnem. Slikao sam ga, a onda ga i uzeo i prineo Jovani da ga vidi - rekao je Joksimović, dodajući da je u pozadini išla muzika grupe “Riblja čorba”.

foto: Espreso

Potom je dodao da je uradio nešto neočekivano.

- Otišao sam sa doktorima da gledam dok ga mere, da proverim da li su dovoljno razvukli onaj metar - rekao je Joksimović, i priznao da nije plakao kada se Kosta rodio.

Međutim, kada je dobio ćerku Minu, nije bio takav slučaj.

- Krenule su mi suze. Kada se ona rađala, nisam bio u sali kao sa Kostom, pa sam zato valjda bio emotivniji - ispričao je Joksimović.

(Espreso.co.rs / Svet)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.