PREVARA VEKA?! Nacija ozbiljno sumnja u REČI OVIH ESTRADNJAKA, misle da je ovo MARKETINŠKI TRIK!
Foto: Printscreen/Youtube/Paparazzo lov

da li JE MOGUĆE OVO?

PREVARA VEKA?! Nacija ozbiljno sumnja u REČI OVIH ESTRADNJAKA, misle da je ovo MARKETINŠKI TRIK!

Da više nisu zajedno otkriveno je na promociji

Objavljeno:

Pevačica Aleksandra Mladenović i Isak Šabanović raskinuli su posle četiri meseca veze. Iako je bivši par ostao u dobrim odnosima, mnogi sumnjaju da je ova romansa bila samo marketinški trik.

Aleksandra Mladenović
foto: NEMANJA NIKOLIĆ

Nakon što je u javnost dospela vest da su Isak i Aleksandra zajedno, bilo je onih koji su bili sumnjičavi, jer deluju potpuno različito. Počev od stila muzike koji pevaju, pa sve do stila života. I dok su im jedni čestitali, drugi su bili ubeđeni da je sve to izmišljeno jer su oboje u to vreme izbacili nove pesme. U svakom slučaju privukli su veliku pažnju a njihove pesme na Jutjubu imaju nekoliko miliona pregleda. Da više nisu zajedno otkriveno je na promociji Nadice Ademov na koju je Aleksandra došla sama:

1 / 8 Foto: Printscreen Instagram

- Slobodna sam, nismo se uklopili. Ništa specijalno. Mi smo dva različita sveta, drugačiji pogled na život imamo, odlučili smo da je najbolje da stavimo tačku na to - izjavila je Aleksandra pa dodala:

- Nema problema, tako smo se dogovorili, tako će da ostane. Neću da pričam situacije, prosto sam slobodna. Ne patim, što bih patila, nismo se pronašli. Ja ne bih ni obelodanila vezu da nas nisu uhvatili, ali bilo je lepo, želim mu srecću. To je trajalo skoro četiri meseca i nije bilo marketing, svašta. Ostaćemo prijatelji i kolege, možda ćemo i da nastupamo, ali prosto ne slažemo se, najbolje da svako ide svojim putem - rekla je pevačica.

Raskid je potvrdio i Isak:

Isak Šabanović
foto: Ana Paunković

- Bilo je prelepo dok je trajalo. Aleksandra je sjajna devojka i ostaćemo prijatelji. Ipak, shvatili smo da smo različiti i da je najbolje da svako krene svojim putem. Rastali smo se bez zle krvi i imam lepo sećanje na našu ljubav. Sada sam potpuno posvećen poslu i nastupima, a takođe spremam i novu pesmu - izjavio je pevač.

Podsetimo, Isak je Aleksandru odveo u Bjelo Polje gde je upoznala njegove roditelje, međutim fanovima je bilo čudno što nisu objavili ni jednu footgrafiju. Pevačica je takođe otišla u Pariz bez dečka rekavši da je sprečen da joj se pridruži zbog poslovnoh obaveza. U svakom slučaju, od početka su mnogi sumnjali da je u pitanju marketing, ali da li je zaista bilo tako verovatno nikada nećemo saznati.

Bonus video:

02:38

ESPRESO ANKETA: Pitali smo građane šta misle o dramatičnoj situaciji u Ukrajini

(Espreso/Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.