LEGENDA UNIŠTILA KARLEUŠU: Lično sam te slušala kako PEVAŠ MOJU PESMU, a sad ti je SELJAČKA!
Foto: Dragan Kadić

patosirala je

LEGENDA UNIŠTILA KARLEUŠU: Lično sam te slušala kako PEVAŠ MOJU PESMU, a sad ti je SELJAČKA!

Kontorverzna pevačica je Šemsinu pesmu nazvala seljoberskom, što je izazvalo buru reakcija između članova žirija i produkcije
Objavljeno: 18:54h

Jelena Karleuša u poslednjoj emisiji "Zvezde Granda" napala je takmičarku koja je pevala veliki hit Šemse Suljaković "Svako me proleće na tebe seti". Svi članovi žirija su je zbog toga iskritikovali, a onda je stigao i Šemsin odgovor.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Kontorverzna pevačica je Šemsinu pesmu nazvala seljoberskom, što je izazvalo buru reakcija između članova žirija i produkcije.

Karleuša je morala da se brani od kolega iz žirija koji su je napali sa svih strana, pa je kao argument, što je pesme nazvala seljačkim, kazala da su one bile zabranjene na srpskoj nacionalnoj televiziji. E, da joj samo kažem da su pesme bile pod embargom u celoj bivšoj državi, a po inerciji doživele najveću popualrnost kada ona nije bila ni rođena. I danas su svi pevači jednako popularni i traženi, baš kao i pesme. Pesma može biti samo dobra i loša i nikako drugačije. Njen komentar je bio u najmanju ruku neukusan i neznalački. Ja sam je lično slušala u Nemačkoj u Intaktovoj diskoteci kada je pevala moju pjesmu “Što me pitaš” i šta da joj kažem osim da je napomenem, u Beogradu, ali i celoj Srbiji publika luduje za tim, kako je rekla, jadom, pa tako i za mojim pesama – pojasnila je Šemsa.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.