ŽIVI KAO KRALJ! Branimir Nestorović se KUPA U PARAMA: Živi u VILI, vozi OPAKU DŽIPČINU! (FOTO)
Foto: Printscreen

EVO KAKO IZGLEDA

ŽIVI KAO KRALJ! Branimir Nestorović se KUPA U PARAMA: Živi u VILI, vozi OPAKU DŽIPČINU! (FOTO)

On živi nedaleko od Beograda, u Obrenovcu, a njeova kuća je višespratnica.

Objavljeno:

Pulmolog dr Branimir Nestorović u centar interesovanja javnosti došao je na početku pandemije korona virusa i kao član Kriznog štaba za suzbijanje bolesti Covid-19, a svi prepričavaju njegove izjave i smisao za humor, a njegov privatni život neretko je pod znakom pitanja.

Nestorović je sad u penziji i više nije član Kriznog štaba, a interesovanje za njegov privatini i poslovni život, kao i njegovo mišljenje o koroni, i dalje ne jenjava.

Naime, ekipa emisije "Paparaco lov" svojevremeno snimila je doktora Nestorovića nakon gostovanja u jednoj emisiji i zabeležila koji automobil on vozi, kao i kako izgleda kuća u kojoj živi.

Branimir Nestorović
foto: Printscreen/Pink Paparazzo Lov

Pulmolog vozi "Mazdu cx-5", upečatljivog i luksuznog dizajna, tako da se svi okreću za automobilom doktora Nestorovića. On živi nedaleko od Beograda, u Obrenovcu, a njeova kuća je višespratnica i, kako izgleda, ima nekoliko stotina kvadrata.

Nakon gostovanja i završenih obaveza po Obrenovcu, Nestorović se tada uputio na svoje imanje, a prema onome što je usnimljeno, pulmolog ima ogromno dvorište, kao i luksuznu kuću koja podseća na vilu.

Inače, nova "Mazda cx 5" na zvaničnom sajtu u ovom trenutku košta oko 23.900 evra, ali nije poznato da li je Nestorović pazario novi ili polovan automobil ove marke.

1 / 5 Foto: Printscreen/RTV Pink

Bonus video:

59:20

REALNA PRICA - NESTOROVIC

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.