MARIJA KILIBARDA UHVAĆENA KAKO SE LJUBI SA ZGODNIM FRAJEROM: Dečko joj OVO NEĆE OPROSTITI, nastaće HAOS! (FOTO)
Foto: Instagram printscreen/kilimara

šta je posredi?

MARIJA KILIBARDA UHVAĆENA KAKO SE LJUBI SA ZGODNIM FRAJEROM: Dečko joj OVO NEĆE OPROSTITI, nastaće HAOS! (FOTO)

- Prvi put u životu partner mi je najbolji prijatelj, istakla je voditeljka jednom prilikom.

Objavljeno:

Da su raskinuli Marija Kilibarda i Bane Vulečić često se po gradu priča, a razloga za spekulacije na tu temu je sijaset, bar tako tvrde portali. Voditeljka i sin Milorada Vučelića poprilično su različiti energetski i karakterom, vole drugačije stvari, a sve ovo kao i uplitanje porodice i prijatelja u njihovu vezu svaki put se navodi kao glavni razlog razdora.

Klimavo ili ne Marija i Bane već drugu godinu su zajedno, žive i pod istim krovom, a voditeljka je otkrila da je u njemu pronašla prijatelja.

- Prvi put u životu partner mi je najbolji prijatelj. Ranijih godina mislila sam da to ne želim, da već imam svoje prijatelje i da su mi u partneru potrebne druge stvari. Da svaki dan mora da se dešava vatromet strasti i da sve moramo da radimo zajedno. To vezu guši i ona pregoreva. Takav odnos nije zdrav, niti dugoročno kvalitetan. Prava stvar je imati nekog čiji broj pozoveš kad god ti se dogodi nešto bitno. Želiš njegovo mišljenje, znaš da ti je vetar u leđa i podrška. Između Branislava i mene postoji potpuna otvorenost, konstantna razmena i deljenje svega. To je pravo partnerstvo koje mora da dođe kako iz čiste ljubavi i strasti, tako i iz prijateljstva- kazala je voditeljka emisije "Sve u svemu".

1 / 5 Foto: Instagram

Mada su ove njene teze pobile sve one koje idu u prilog lošem odnosu sa partnerom, najnovija Marijina fotografija ponovo je u publiku ubacila crv sumnje. Na njoj ona pozira u zagrljaju drugog muškarca, digital menadžera Ivana. Dok on pokušava da joj udeli poljubac, ona se zanosno smeje a svi se pitaju zna li Bane za ovu bliskost i kako će reagovati.

Marija Kilibarda
foto: Instagram

Bonus video:

02:08

ESPRESO ANKETA: Da li biste dali svom detetu HPV vakcinu, besplatna je i lekari su za

(Espreso/Story)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.